2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیییی مردا بعضیییی زنا 

«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی،  در واقعیت رویای منی:) ..../سلامی صمیمی‌تر از غم ندیدم ؛ به اندازه‌ی غم تو را دوست دارم /«حالی خیال وصلت خوش میدهد فریبم ؛ تا خود چه نقش بازد این صورت خیالی»/خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید

تنوع طلبی در ذات انسانها هست ، زن و مرد فرق نداره . وفاداری به خانواده ماحصل پیشرفتهای اجتماعیه .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یا این هست اون فرد تاهل رو درک نکرده و فکر می‌کنه می تونه با چند نفر دیگه هم باشه

مثلا: پسری که فکر می‌کنه اشکالی ندارد با خانم های دیگه بگو و بخند کنه.

مثلا: خانمی که فکر می کنه با هرجور لباسی که دوست داره می تونه بیرون بره و بعدش براش عواقب ندارد.

و یا اینکه رابطه عاطفی اون فرد با همسرش از هم پاشیده شده یا احترام ها شکسته شده. 

مثلا: خانمی که میبینه شوهرش با رفیق هاش می‌ره بیرون و به احساسات خانمش اهمیت نمیده یا کلا پسر بدی نیست ولی با خانمش نه صحبت می‌کنه و نه محبتی می‌کنه. 

مثلا: آقایی که همسرش سرش جیغ و داد می‌کشه. همش ازش ایراد میگیره. گذشته رو تبدیل به لبه تیز می‌کنه و باهاش شوهرش رو چاقو می‌کنه.

یکی از علتاش میتونه این باشه که خانمهای کثیف این مدلی به خاطر متاهل بودن توقعشون کمتره و ترس اینکه همسرشون بفهمه بهشون اجازه نمیده هر طوری خواستن با طرفشون برخورد کنن پس مردایی که میان با این خانمها مسلما کارشون راحت تره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️