2777
2789
عنوان

فهمیدم داداشم خیلی عاشق دخترعمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 50 پست
ای جان معلومه تو بیشتر از هرچی به فکر ناراحتیه داداشتی تا سر گرفتن این ازدواج. ولی نترس ان شاءالله ک ...

آخه نمیدونی

من داداش بزرگم واقعا هممونو اذیت میکرد ولی این داداشم نه به من نه به بابام نه به مامانم از گل نازک تر نمیگه از مدرسه که میاد با اینکه من تو خونه بودم خیلی از کارای خونه رو انجام میده اصلا حتی اجازه نمیده مامانم غیر از آشپزی تو خونه کاری انجام بده

دلم میسوزه که دلش بشکنه ی وقت :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا بگو عاشق چیه دخترر عموت شده عایا زیادی خوشگلههه

دخترعموم که چادریه 

آره خدایی قیافش خوبه 

ولی خودمم میمونم که کی فرصت کرد عاشقش بشه

زیاد همو نمی‌بینیم

وقتی هم میدیدیم دخترعموم شاید یکم پیش میومد با داداش بزرگم صحبت کنه ولی با داداش کوچیکم اصلااا برخوردی نداشتن

اگه دختر خانم بله گفتن،داداشت هزینه کنه،آزمایش ژنتیکم بدن. تا جوابش بیاد ۶ ماه طول میکشه.

آره خود عموم اینا گفتن اگه دخترشون قبول کرد همه این کارا باید انجام بشه

داداشمم گفت باشه 

مگه چیکار میکنه که میگی خیلی عاشقه

اون روز که عموم اینا اومدن حواسم به داداشم بود هی دنبال بهانه بود که دخترعمومو نگاه کنه :)

دخترعموم کنار زنعموم نشسته بود به بهانه صحبت با زنعموم هی دخترعمومم نگاه میکرد

بعد دیگه اینکه خودش اعتراف کرده

از اون روزی هم که اومدن خونمون کامل افسردگی گرفته 

جوری که هر جا مهمونی رفتیم بهش گفتم بیا بریم گفت حوصله ندارم

ایشالا هرچی قسمت باشه،ولی داداشت به این فکر کرده که اختلاف سنی خیلی دردسرساز میشه؟اون اول جوونی شه باید خیلی چیزا تجربه کنه،ولی داداش شما همه رو تجربه کرده،ولی درکل ایشالا هرچی خیر باشه

شما فامیلی ازدواج کردید؟

بله،چون خون رو میفرستن خارج.. بله پسر عمه، البته ما پدرو مادرمونم فامیل بودم برا همین احتمال خطرش بیشتر بود. فعلا باید برن پیش مشاوره ژنتیک اون راهنمایی میکنه.شایدم بگه احتمالش کمه و نیازی به آزمایش نیست. ولی احتیاط لازمه

ایشالا هرچی قسمت باشه،ولی داداشت به این فکر کرده که اختلاف سنی خیلی دردسرساز میشه؟اون اول جوونی شه ب ...

شاید چون دخترعموم همیشه خیلی خانوم و مودب بوده فکر می‌کنه کامل عاقله تو همین سن

شاید چون دخترعموم همیشه خیلی خانوم و مودب بوده فکر می‌کنه کامل عاقله تو همین سن

این درسته اما شما ماهی نهایت یک ساعت برخورد داشتین،داداشت میتونی با خانمی که چند سال ازخودش کوچیکتره ازدواج کنه خیلی بیشتر همو میفهمن،اما خب دست شما هم نیست ایشالا هرچی خیرباشه

بله،چون خون رو میفرستن خارج.. بله پسر عمه، البته ما پدرو مادرمونم فامیل بودم برا همین احتمال خطرش بی ...

ما که تو فامیل تاحالا مشکل ژنتیکی نداشتیم 

ازدواج فامیلی هم نداشتیم 

راضی هستی از ازدواج فامیلی؟

ما که تو فامیل تاحالا مشکل ژنتیکی نداشتیم ازدواج فامیلی هم نداشتیم راضی هستی از ازدواج فامیلی؟

بله راضیم ، به شرطی که تو زندگی زوجین کسی دخالت نکنه و خبر چینی نکنه خوبه.