2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تورو خدا بعد هر وقت فرصت داشتی درست توضیح بده ببینم چی شده، کشتی منو از دلشوره💔💔💔💔

من واقعا ازت معذرت می‌خوام ❤️

یکم حالم خوش نیس 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

مرسی واقعا 💚 بازم ببخشید کلی هم پست و پیام اومده دلم نمیاد جواب ندم 😅

مبارک باشه آسمان آبی دوستت داره هااااااااا

حس های من همیشه. درست از آب در میاد😁

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

مچکرم بله متاسفانه

ای بابا ناراحت شدم ده دقیقه پیش یک خبر فوت دیگه شنیدم شبم تکمیل شد   

بیچاره مامانش وااای   

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

ای بابا ناراحت شدم ده دقیقه پیش یک خبر فوت دیگه شنیدم شبم تکمیل شد بیچاره مامانش وااای

ببخشید نمی‌خواستم ناراحتتون کنم 

واقعا حال خوشی ندارم 

همش داره برام مصیبت میباره 

هر کسیو تو این دنیا دوس داشتم خدا داره دونه دونه ازم میگیره 

مبارک باشه آسمان آبی دوستت داره هاااااااااحس های من همیشه. درست از آب در میاد😁

آسمون آبی نسبت به من لطف داره 😅

نه فکر کنم این دفعه رو اشتباه از آب در اومده 😅 فقط دوستیم 

ببخشید نمی‌خواستم ناراحتتون کنم واقعا حال خوشی ندارم همش داره برام مصیبت میباره هر کسیو تو این دنیا ...

نه بابا اختیار دارید مگه فوت بقیه دست ما 

چی بگم من نمی‌دونم دیگه کی فوت کرده تازگی منم کسی که مثل برادرم عزیز ونزدیک بود چند ماه فوت کرده درک میکنم چقدر سخته دوری از کسی که می‌تونستی باهاش راحت حرف بزنی چقدر سخته 😭😭😭😭😭😭

آسمون آبی نسبت به من لطف داره 😅نه فکر کنم این دفعه رو اشتباه از آب در اومده 😅 فقط دوستیم

خیالت راحت حس من درسته   اگه گفتن ماست سفیده شک کن به حس من نه