2777
2789
عنوان

علت سردرد و تهوع صبحگاهی چیه

75 بازدید | 13 پست

سردردی که می‌زنه به چشمم و پشت سر و پیشانیم ، دکتر رفتم گفت میگرنه ولی با اینکه دارو میخورم صبح زود که پا میشم حالم همینطوره, دیروز رفتم mri گفتن جوابش هفته دیگه میاد دارم از استرس میمیرم تو گوگل که خوندم هم میاره میگرن هم تومور مغزی استرس کشته منو بچه کوچیک دارم خیلی نگران زندگیمم😔تورو خدا اگه کسی مثل من هست یا بوده بهم بگه

از معده ت می‌تونه باشه 

از میگرن هم می‌تونه باشه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه بخدا همش اشکم لب مشکمه

نگران نباش 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
به چشمات هم میزنه؟

من نه اما همسرم میگه چشم راستش اذیت میشه و درد داره 

یک مدتی زود شام بخور و سعی کن غذایی که باعث رفلاکس میشه نخوری 

شام سبک بخور ببین فرق میکنه یا نه

چه ساعتی شام میخوری؟

اهل قلیون هستی؟