2777
2789
عنوان

دوستان کمک بازم جن بود یا توهم زدم دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 88 پست
چیکار کنم شوهرم می‌ره سرکار تازه خونه جدیدمون شبا هم قرار تنها بمونم شبایی ک شوهرم شیفت میره

منم قبلا ی جن اذیتم میکرد همیشه جلو روم بود یشب باشوهرم نشسته بودم خودشو نشون داد شام میخوردیم جیغ بلندی زدم تمون شب بخدا اصن نفهمیدم چی خوردم دهنم درد اومد غذا هرچی میخوردم نزه نداشت حتی بویی حس نمیکردم درحالی ک اصن حالم خوب بود همسرم میرفت جایی دور میمومد خودشو پشت شیشه نشون میداد زنگ زدم مامان وداداشم گریه میکردم ک بیان پیشم مامانم اومد ولی بلز شبا میترسیدم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازم برو چکاپ شوب هیچ کس از خانوادت نگفتی؟!!بعضیا تو مرحله ی اول خوابشون یعنی زمانی که هنوز خواب عمی ...

از وقتی این خونه اومدم سه بار همچین شدم ، ب کسی نگفتم شاید باور نکنن مطمعنم ربطی ب اختلال خواب نداره من صداشنیدم و الان پشتم و کمرم سوزش دارع

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ایت الکرسی و ۴ قل بخونین و بسم الله بگیناین چیزا ب ادم تلقین میکنه و روی روان تاثیر مثبت میذاره

اره حتما میخونم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

منم قبلا ی جن اذیتم میکرد همیشه جلو روم بود یشب باشوهرم نشسته بودم خودشو نشون داد شام میخوردیم جیغ ب ...

تهش چیشدی

نیمه خواب بودی نگران نباش کابوس بودته بخت فرق میکنه زبون ادم لال میشه یا حس میکنی کسی گلوتو گرفته یا ...

ن این شکلی نبود اخه صدا شنیدم دویید سمتم و افتاد رو پشتم

بعضی از زنها تا یه مشکل براشون پیش میاد میدون پیش ملا این اشتباهه خیلی سرکتاب پل ارتباط انسان با اجن ...

ی چیزی بگم باورت میشه؟ دوسه رو قبل میخاسم برم سرکتاب باز کنم بخاطر داداشم ولی خدا شاهده منصرف شدم گفتم خدا من میسپارم ب خودت 

دلیل علمی مسخره ای داره چیزی ک من شنیدم صدای نفس و قدم داشت از پشت پرید روم😕

اگر به پهلو یا شکم خوابیده باشی حدست درسته

بختک فقط در زمانی رخ میده که تاق باز خوابیده باشی یعنی کلا پشتت به زمین باشه و مستقیم صورتت رو به سقف باشه

اگر به پهلو یا شکم خوابیده باشی حدست درستهبختک فقط در زمانی رخ میده که تاق باز خوابیده باشی یعنی کلا ...

من ب شکم خوابیده بودم اخه گفتم حس کردم دویید افتاد رو پشتم و کمرم 

دعای بسم الله و بالله و الی الله ،،،،،،

گوگل سرچ کن و بخون 

خواهرای گلم چه باور نکردنی بکنید چه نکنید ما تو سیاهترین زمانیم تو آخرالزمان و نیروهای ماورایی خیلی نزدیک شدن به آدمها لطفااااا خونه های خودتون و عزیزانتون رو با خوندن نماز و تلاوت روزانه قرآن و ترک گناهان کبیره بیمه و امن کنید 

تهش چیشدی

تهش ک خیلی بد شد درحد مرگ میترسیدم ی دوستی داشتم اون همسرم ک از سرکار برگشت شیراز بود دوستم ساعت چهار صبح بهم پیام داد چون جن تو گوشی اروغ ترسناکی زد بیدارشدم ازترس دوستم گفت کجایی کی میشته گفتم خونه همسرم خونس خوابه گفت تنها نمون سریع برو پیش شوارت بلایی سرت نیاد گفتم تازه تو گوشم اروغ زد گفت پس سریع برو پیش همسرت اسی من لاغر وزشت وسیاه شدم رفتم پیش یکی ک هنوز منو ندیده بود سرشو بالا اورد ب همسرم گکفت ببین جن باخانمت چکار کرده ب کجا رسوندتش چقد لاغر و زشتت کرده ب امسرم گفت رفته داخل بدن خانمت ک باهونش قاطی بشه بکشش

دعای بسم الله و بالله و الی الله ،،،،،،گوگل سرچ کن و بخون خواهرای گلم چه باور نکردنی بکنید چه نکنید ...

ممنون🥺