2777
2789

یعنی یه دوتا دختر خاله دارم خواهرن اینا فرقی نمیکنه هر پسری باشه زنم داشته باشه هی میرن جلو اینه تجدید میکنن ارایششونو کلا دوست دارن از همه زیباتر بنظر بیان نکه منظوری روی مردا داشته باشن..حالا دیشب یسر اومده بودن خونه ی ما یه دورهمی ساده همه خودی لباسا خونگی ..اینا لنزو تینتو چتری پرده ایو فلان .. شلوارشم تا ساق بالا ..که سفیدی پاش خدایی دل منو هم میبرد 😂 بعد همسرم یدفعه شد نمک ..انقدر حرفای بیمزه میزد که دلم میخواست خفه ش کنم همه میخندیدن جز من ..هی چند بار با حرص نگاش کردم ولی نگرفت دیگه خودم دست به کار شدم ضایعش کردم چیکار کنم با اخلاقش همیشگی نیست بعضی وقتا جوگیر میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امان ازاین مردا🤦منکه میشنوم دخترای فامیل اومدن حتی متاهلا دلشوره ی بدی میگیرم. حالا شوهرمن خیلی نگاه میکنه حرفم بزنه مثلا میخادبگه که اربابه من نوکرش. چرا یه مرد فهمیده نصیب ما نشد اخه که توجمع احساس غرور کنیم