2777
2789
عنوان

بچه ها شما هم بعضی وقتا شوهرتون جلو دخترای فامیل نمک میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیب نداره دیگه بهش بگو چته شیرین عسل میشی جلو اینا بیچاره پشتت شنیدم میگن چه بیمزه اییه :)

گفتم اتفاقا اصلا حرفات خنده دار نیست یعنی چی با این جوکای شوهر عمه ای خیلی ناجوره ولی میگه میزبانم دیگه جو دوست دارم گرم کنم😒

شوهر من خیلی تلاش می‌کنه سرسنگینی باشه اصلا تو جمع ها نمیگه و بخنده ولی امان از وقتی دختردایی منو میبینه به قدری جلف و بی مزه میشه که خدا میدونه. اون لحظه می‌خوام خفه اش کنم 

گفتم اتفاقا اصلا حرفات خنده دار نیست یعنی چی با این جوکای شوهر عمه ای خیلی ناجوره ولی میگه میزبانم د ...

بکو خودت و خراب نکن سنی ازت گذشته من بقیه رو میبینم خودت حواست نیست خیلی ضایس کارت.

مثلا چی می‌گفت

مثلا غذا رو ینفر میخورد سیر میشد میگف عه سیر شدی به همین زودی؟ خالی بخور هر هر هر😕.. یا چمدونم یادم نیست زیاد ولی یادم از شدت بیمزگیش میخواستم سرمو بزنم به دیوار

عزیزم حساس نباش شوهرتون شمارو دوس داره و با شما ازدواج کرده دیگه این حساسیتا واسه چیه

ببین حساسیت نیست به همسرم اعتماد دارم میدونم اینکاراش بعضی وقتا برا جلب توجهه نه منظوره خاصی  خب همین دختر خاله هام همیشه فکر میکنن عالم ادم بهشون نظر داره همیشه میگن شوهره فلانی یجوری نگام میکرد یا زل میزد بم یا مثلا اون فلان پسرخاله چقدر باهام حرف میزنه فکر کنم داشت مخمو میزد ..جم شن نمیگن شوهر  این چرا انقدر نمکه مارو میبینه جوگیر میشع کلا خوشم نمیاد

امان ازاین مردا🤦منکه میشنوم دخترای فامیل اومدن حتی متاهلا دلشوره ی بدی میگیرم. حالا شوهرمن خیلی نگا ...

نه این نگاه نمیکنه یا با من تو جمع خیلی با احترام حرف میزنه حواسش بم هس ولی جوک بیمزه میگه