2777
2789

اشکال نداره که نامزد منم بهم میگه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورش دختر آفتاب مهتاب ندیده بوده البته اگه اشتباه نکنم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

یعنی دختری ک ازاد نیست هرکاری کنه با هرکسی بره بیاد بپره لاشی باشه یا کلا ول باشه ی دختر خانواده دار و زیر نظر پپدر مادرش رفت امدش هرچیزی هرکاری نمیکنی با هرکسی نمیکردی حد و مرز داری دوست پسر نداری 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بیشتر ببینید

به من زیاد میگن 

یعنی همون یجورایی پاستوریزه 🤣

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید

چقد طرف پر رو بوده

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

یعنی  بیرون کار نمیکنی. نه دانشگاه میری نه شاغلی .

خونه ای همش

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بگو خونگی بودن یا نبودم به خودم مربوط یادم نمیاد به کسی اجازه دخالت تو مسائل شخصیمو داده باشم

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.