2777
2789
عنوان

بچه ها شما هم بعضی وقتا شوهرتون جلو دخترای فامیل نمک میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست
شوهر من خیلی تلاش می‌کنه سرسنگینی باشه اصلا تو جمع ها نمیگه و بخنده ولی امان از وقتی دختردایی منو می ...

دخترداییت فکر کنم خوشگله 😂 چون مردا همشون در مقابل یه زن جذاب نمک میشن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترداییت فکر کنم خوشگله 😂 چون مردا همشون در مقابل یه زن جذاب نمک میشن

آره خیلی خوشگله ولی کم سنه . نمی‌دونم شوهرم چطوری خجالت نمی‌کشه خودشو مسخره این دختر می‌کنه. من به جاش آب میشم😑

هیچوقت نفهمیدم سفیدی پای یه نفر جطور میتونه دل کسیو ببره😂😂

میبره دیگه وقتی یکی پاش سفید و صاف باشه معلومه بقیه بدنش هم همون طوری قشنگه یا اگه نباشه هم اون طوری تجسم میشه ناخودآگاه

امان ازاین مردا🤦منکه میشنوم دخترای فامیل اومدن حتی متاهلا دلشوره ی بدی میگیرم. حالا شوهرمن خیلی نگا ...

مردا خیلی بچه ان 

۵۰ سالشونم بشه به اندازه یه بچه ۵ ساله عقل و منطق ندارن

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
ببین حساسیت نیست به همسرم اعتماد دارم میدونم اینکاراش بعضی وقتا برا جلب توجهه نه منظوره خاصی خب همی ...

حالا یه بنده خدایی تو فامیل ما هست هرسری زنش منو میبینه با اکراه با من احوال پرسی میکنه من کاری بهشون هم ندارم اصلا نمیدونم چرا اینجوریه