2777
2789
عنوان

دوستان سیزده بدر باخانواده شوهرتونین یا خانواده خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 51 پست

من به برادرم گفتم یه سال میخواستیم با شما بیاییم سیزده بدر 

اون همیشه با بابام اینا میره 

بعد مادرشوهرم فهمید کنایه زد خوب چرا باهاشون نرفتید ؟ 

برادرم بهم گفت آره دیگه هر کی با خانواده ی خودش 

خخخخخخ 

من ک اصلا دوست ندارم با خانواده ی خودم برم

اتفاقا مشخصه خوب بلدین به توافق برسید طرف میگه یا با خانواده من میریم یا نمیریم و اوقات خودشو زن و ب ...

آره دیگه 

چیزی که تو خیلی از خانواده ها می بینیم !

دعوا و کل کل سر اینکه تو بیا ، اون میگه نه تو باید بیای 

زهرمار میکنند ب خودش 

ما اینجوری بیشتر دوست داریم آرامش هم در همینه ، هر کسی جایی باشه که دلش اونجاست میخواد اونجا باشه 

شوهرم اگر میخواست من رو مجبور کنه با پدر مادرش باشم جز جنگ اعصاب چیزی در پی نداشت

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فاز مامانتو درک نمیکنم چرا برا تفریح اینکار می‌کنه من حالا سیزده نباشه هر روز دیگه ای ک شوهرم بگه می ...

همیشخ اینجوریه مامانم افسردست ..از وقتی یادمه با هزار تا تمنا و خواهش باااهامون اومده بیرون

آره دیگه چیزی که تو خیلی از خانواده ها می بینیم !دعوا و کل کل سر اینکه تو بیا ، اون میگه نه تو باید ...

من تا قبل نینیسایت فک نمی‌کردم مردم با این چیز های کوچیک مشکل دارن روز عید و سال تحویل و شب یلدا و سیزده بدر  یا مسافرت خودشونو تلخ میکنن ک چی بشه من و شوهرم بختیاری هستیم هنوز یبار با خانواده هامون مسافرت یا تفریح نرفتیم  با هم سن سال ها ی خودمون میریم تفریح ک خوش بگذره نه یکی ک بیست سی سال از ما بزرگتره و راحت نباشیم هیچکدوممون هم با این قضیه مشکل نداریم هم فامیل خودم اینجوریه هم فامیل شوهر با هرکس دوست دارن میرن تفریح

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

خانواده شوهرم کلا سیزده به در نمیرن هرسال میایم شمال با خانواده خودم میریم سیزده به در البته پارسال مادرشوهرم واسه اینکه با خانواده خودم نباشم هی به شوهرم زنگ و پیام میداد که برو خونه عمت منم به شوهرم گفتم بهش پیام بده امسال می‌خوام با زنم و خانواده زنم باشم   

همیشخ اینجوریه مامانم افسردست ..از وقتی یادمه با هزار تا تمنا و خواهش باااهامون اومده بیرون

چقدر بد ک  روز بچه هاشو خراب می‌کنه همه دنیا مشکلات و ناراحتی خودشون دارن اما وقتی ذوق بچه هامون می‌بینند باید با دل بچه ها راه بیان

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من تا قبل نینیسایت فک نمی‌کردم مردم با این چیز های کوچیک مشکل دارن روز عید و سال تحویل و شب یلدا و س ...

اره عزیزم 

درستشم همینه 

هر کسی هر طور خوشه باید همون جوری باشه 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷