2777
2789

من این وسط گیر کردم البته دلمم میخواد با خانواده شوهرم باشم..

بخاطر شوهرم چون پارسال با خانواده پدرم بودم

و اینکه هیچ ۱۳ بدری مامانم باهامون نمیاد و همیشه خونه بابام دعواس مامانم حتی روز ۱۳‌بدرم نمیاد بریم بیرون

و این دیگه رو مخمه خسته شدم انقدر بهش گفتم بیا توروخدا بیا

من و دخترم میریم با خانواده ی خودم

شوهرمم خانواده ی خودش 

هر ساااال همینه برنامه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شهر همسرم هستیم ولی داداشم اینا قرارع بیان پیشمون

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید

هرسال با دوستامون می‌رفتیم امسال با دختر داییم و شوهرش

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
وای چطور باشوهرت نیستی

وااای نداره !

یه روز رو دوست دارم در کنار خانواده ی خودم بگذرونم 

من و شوهرم مشکلی با این موضوع نداریم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

من و دخترم میریم با خانواده ی خودمشوهرمم خانواده ی خودش هر ساااال همینه برنامه

یخورده ناحور نیس؟

من از دور حس کردم مشکل دارید باهم

چرا یه خانواده روز ب این مهمی قاچ میخوره؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

فاز مامانتو درک نمیکنم چرا برا تفریح اینکار می‌کنه من حالا سیزده نباشه هر روز دیگه ای ک شوهرم بگه میخایم بریم طبیعت پسرم از خوشحالی  بال در میاره که زودتر بریم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم