2777
2789
عنوان

دوستان سیزده بدر باخانواده شوهرتونین یا خانواده خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 51 پست
خانواده شوهرم کلا سیزده به در نمیرن هرسال میایم شمال با خانواده خودم میریم سیزده به در البته پارسال ...

عمه😂😂😂😂دیگه خیلی پیشتهاد نوبری بوده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
منم دوس دارم‌اینجور باشم‌اما خانوادهوهاا مشکل دارن

اره من تا یادمه ندیدم هیچکس مجبوری با کسی بره تفریح کاش همه خانواده ها بفهمم با این رسم های مضخرفشون فقط آدما رو دلمرده میکن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم درستشم همینه هر کسی هر طور خوشه باید همون جوری باشه

واقعا همینه خرج میکنیم که بهمون خوش بگذره نه که اوقاتمون تلخ بشه 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
عمه😂😂😂😂دیگه خیلی پیشتهاد نوبری بوده

اره دیگه به هردری میزنه من زیاد پیش خانوادم نباشم آخه خانواده من شمالن سه چهار ماه یه بار میایم همونم بهشون زور میاد  هی زنگ میزد برو خونه عمت برو خونه مامانبزرگت بهونه ای مختلف میآورد الان دیگه مامانم اینا رفتن یه شهر دیگه شمال خدارو شکر امسال بهونه نداشت البته بگما منم خیلی جاها کاراش تلافی میکردم یا خیلی از جمعهاشون نمیرم