2777
2789
عنوان

دوستان سیزده بدر باخانواده شوهرتونین یا خانواده خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 51 پست
یخورده ناحور نیس؟من از دور حس کردم مشکل دارید باهمچرا یه خانواده روز ب این مهمی قاچ میخوره؟!

والا ما که مشکلی نداریم توافق کردیم اینطور بگذرونیم این روز رو

ولی مثل اینکه تو این سایت خیلی ها با این رویه مشکل دارن! 😂😂😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما که مشکلی نداریم توافق کردیم اینطور بگذرونیم این روز روولی مثل اینکه تو این سایت خیلی ها با ا ...

حس کردم مثلا فامیلت بگن

وااای عروسش نیومده

واه واه واه

😂😂

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

خانواده همسرم‌از این ادایی ها هستن اهل اینکه سبد جمع کنن و برن طبیعت نیستن.ولی اکثر تنهام چون بعد سیزده همسرم باید سر کار باشه نمیتونیم بمونیم پسش مامان‌ایناولی قبلش یه روز رو میریم بیرون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
اخا چیش مهمه ؟؟؟ اتفاقا بنظر من خانواده ی سالمی هستن که این طرز تفکر رو دارن

آره دیگه 

مگه نمیدونی شوهرم باید منو ب زور می برد سمت باباش اینا

و کلی هم بحث و کل کل میکردیم که امسال کجا باشیم تا در ظاهر خانواده ی خوبی باشیم و نی نی سایتی ها پسندمون کنن! ؟😂😂😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

ما خودمون باغ داریم. با خونه باغ زیبا. خانواده شوهرت قراره بیان اونجا اتراق کنن. بدم میاد.چرا بهشون باید سرویس بدم. سیزده آدم رو خراب میکنن. اونجا شخصیه.من دوست دارم سه نفری فقط خانواده خودمون باشیم. از مهمون بدم میاد. حالا یکی دو ساعت عیب نداره ولی از شب ۱۲ بیان بمونن بده

والا ما که مشکلی نداریم توافق کردیم اینطور بگذرونیم این روز روولی مثل اینکه تو این سایت خیلی ها با ا ...

اتفاقا مشخصه خوب بلدین به توافق برسید طرف میگه یا با خانواده من میریم یا نمیریم و اوقات خودشو زن و بچه رو تلخ میکنه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید