2777
2789

یه تیم هست دو هفتس از اول عید هی پیگیرن که بیا ما مشاور کنکور میخوایم و تعریف شمازو شنیدیم

قرار بود بابت هر ۱ ماه کار با هر دانش اموز ۴۰۰ تومن بدن که نسبتا پول خوبیه چون زحمتشم کمه

منم بعد از کلی فکر قبول کردم با اینکه قول داده بودم دیگه با هیچ تیمی کار نکنم چون خیلی دستور میدن و اگه یه دانش اموز تمدید نکنه پدر ادمو در میارن

امروز یارو وویس داده میگه شرایط کار اینه که باید بابت هر ۵ تا دانش اموزی که بهت وصل میکنیم سفته ۱۰ میلیونی بدی و قانونشه

گف بعدش که ۱۰ تا بشه دانش اموزات باید سفته ۲۰ تومنی بدی😐😐😐

گفتم برو بابا خدافظ و بلاکش کردم😐همینم مونده سفته بدم تا به هر بهونه کوچیکی تن و بدنمو بلرزونین

فک کن بابت ۲ میلیون حقوق باید ۱۰ میلیون سفته بدم

خوب کاری کردی بلاک کن 

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هم خواستین جایی سفته بدین این نکاتو توجه کنین

- جلوی تاریخ پرداخت تاریخ نزنید و خالی هم نذارید! بنویسین بابت حسن انجام کار در شرکت X ، طبق قراداد استخدامی به شماره XX

- بخش حواله‌کرد رو هم نباید خالی بذارین! اسم کارفرما رو بنویسین و جلوش بنویسین غیرقابل انتقال به غیر

- تو قرارداد هم ذکر کنید این مبلغ سفته ، با این شماره، برای حسن انجام کار دادم

-و طبیعتا تو قراداد، طبق توافق‌تون، توضیح داده بشه که تحت چه شرایطی کارفرما حق اجرای سفته رو داره

_ و بهتره یه کپی از سفته داشته باشید.

قاتل پادشاه داد زد مردم آزادین...فهمیدم که بی معنیه مفهوم آزادی🫠

نه...سفته وقتی میگیرن که به تو امکاناتی بدن‌‌‌...

مثلا طرف حسابداره ازش سفته میگیرن چون شغلش حساسه 

یا طرف جواهر سازه ازش سفته میگیرن

یا یه دستگاه گرون میدن به اپراتور مثل سی ان سی ازش سفته میگیرن

یا صندوقدار فروشگاهه باید سفته بده

مشاور کنکور باشی چه سفته ای باید بدی؟

اگه خواستی بری و سفته بدی حتما قوانین سفته برای کار رو تو نت سرچ کن و همه شو رعایت کن‌‌‌...اگه مسخره کردن بگو کار از محکم کاری عیب نمیکنه

خدا جان دیگه وقتشه فکر کنم....❤️❤️❤️