2777
2789
عنوان

حق با کیه من یا خواهرم

1006 بازدید | 60 پست

خواهرم سالی یبار هم کسی رو دعوت نمیکنه خونش .

آخرین باری که رفتم خونش پارسال این موقع بود.

منم دیگه خیلی پیگیر نیستم خونه پدرم ماهی یبار همو می‌بینیم.

جمعه به اصرار من اومد خونمون .

سه تا بچه داره بزرگه ۹سالشه وبه شدت فضول طوری که دل وروده ی خونه رو اونروز ریخت بیرون.

رفته بود تو باغچه و با پای گلی اومده بود کل حیاط گلی کرده بود.

یه چن تا تیکه آهن داریم تو حیاط با اونا بازی می‌کرد وهر آن ممکن بود بلایی سر کسی بیاره.

من فقط حرص میخوردم وبچه های خودمو دعوا میکردم که شاید به خودش بیاد بلند شه.

تازه رفت تو قیافه و دیدم داره با مامانم پچ پچ میکنه یعنی من عصبی ام .

با حالت ناراحتی گفت من دارم زنگ میزنم شوهرم بیاد دنبالم.

بعد مادرم اومد گفت فک کنم خواهرت ناراحت شده ،

گفتم چرا خوب بچه ها فضولن دارن با اهنا بازی میکنن ..

همش دارن میرن تو خیابون تو جاده بدو بدو میکنن 

خوب خطرناکه بلایی سرشون میاد

خونه ی ما تو خیابون اصلی واقعن خطرناکه ومن همش استرس داشتم

کار شما درست بوده تا حدودی ولی کاش بچه ها رو با خوراکی  کارتونی چیزی سرگرم میکردی جای دعوا

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من به خواهرت حق میدم

خودت اصرار کردی

بعد یکسره دعوا راه انداختی جلوش

باید کلا از آهن ها دورشون میکردی یا هر کاری

اما یکسره دعوا کردنت اشتباه بود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

بش گفتم اگه بری من ناراحت میشم .

درکم کن کار بچه ها خطرناکه .

بعدش نشستم پیششون ودیگه به رو خودم نیاوردم.

بچه ها هم همونطور میزدن تو سرو کله ی هم وخواهرم هیچی نمی‌گفت.

یهو مادرم گفت بیایید بریم پارک پیاده روی گفتم شما برید من بمونم خونه رو مرتب کنم شام درست کنم.

باز خواهر جان رفت تو قیافه 

وبه مادرم گفته من ناراحت شدم .

منم مجبور شدم برم باشون پارک وغریب برگشتیم خونه

وقتی مامانشون بیخیاله چرا شما حرص خوردی بچه ی خودت رو میاوردی توی خونه اونا بلایی سرشون میومد مامانشون عبرت میگرفت 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
کار شما درست بوده تا حدودی ولی کاش بچه ها رو با خوراکی کارتونی چیزی سرگرم میکردی جای دعوا

از بی فکری خواهرم هر چقدر بگم کمه ساعت یک بچه ها رو آورده بدون ناهار 

منم نمیدونستم کلی شربت و هله هوله پفک گذاشتم

پسر کوچیکه حالت تهوع گرفت گفتم چرا چی شده 

گفت ها بدون ناهار اوردمشون