2777
2789
عنوان

دارم سکتع میکنم بقران

499 بازدید | 22 پست

خیلی اذیتم دیشب دیدم دخترهمکارشوعرم با شوهرم چت کردن راجب پول ک میگف چرا برات پول نزدع چ مرگشع برگااااام چقد عوضیع و فلان این چتا راحت بودن حالمو بد کرده فقط دارم نفرین میکنم و خودخوری میکنم دارم سکته میکنم دلم میخاد تقاص پس بدن شوهرم می‌دونه من متنفرم ازش بازم باهاش چت می‌کنه یاخدا من چیکارکنم آروم بشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا سکته بکنی؟ اگ میدونی داره خیانت میکنه قاطع باهاش برخورد کن و بگو طلاق میخوام 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

خودش می‌دونه بقزان منو دختره دعوامونم شده دختر می‌دونه من بدم میاد ازش. بازم چت میکنن هرزه

😐شوهرت مریضه؟ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
سلام ببخشید کسی می دونه چرا من تاپیک میزنم نمیشه؟میکه دقایقی بعد منتشر میشه اما خیلی وقت

چون عکس داره 5الی10دقیقه بعدش گذاشته میشه خودش

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خودش می‌دونه بقزان منو دختره دعوامونم شده دختر می‌دونه من بدم میاد ازش. بازم چت میکنن هرزه

چرا نمیخوای واقعیت رو قبول کنی؟!! در واقع هرزه اصلی شوهرته ک با وجود تاهل هرز میپره . اون دختره مجرده . نه خیانته کارش نه تعهدی به تو و زندگیت داره ! اونیکه باید متعهد باشه نیس ! تو به بقیه میپری ! عجب !! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
عوضی در واقع مرد متاهای هس ک میره چت رو ادامه میده دختر همکار هیچ تعهدی به کسی نداره . متاهل چ مرد چ ...

بخدا دختره کرم می‌ریزه بقزان کرم می‌ریزه .   می‌دونه من ازش خوشم نمیاد یبار سرچتاشون خودکشی کردم بازم داره حرف نمیزنه باهاش از خدام نمیترسه امیدوارم ب زمین بخورن قلبم داره از سینم درمیاد 

چرا سکته بکنی؟ اگ میدونی داره خیانت میکنه قاطع باهاش برخورد کن و بگو طلاق میخوام

نمیششهههه بچم چی خیانتشو خدامیدونع فقط خدا فقط باید جوابشو بده من سپردمشون ب خدا بقزان اگ خدااینبار پشتمو نگیرع اگ‌خدا بزرگی نکنه قید خدارومیزنم تمام کارایی ک گفته حرومع میکنم بقران دنیاشو ب لج میکشم رحم ب هیچکس نمیکنم بقران اگ‌خدا هوامو نداشته باشع خداروهم ول میکنم اینقدر بغض دارم بخدا اشکم رو بزور نگه داشتم دارم منفجر میشود اون خدا خدانیست ک نشونشون نداد خداخدانیسنتت