2777
2789
عنوان

ای کاش جان سختو اصلا نمیدیدم🙁💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 47 پست
چه پایان بدی داشت فک میکردم اخرش خوش باشه

اره منم فک کردم فرزاد آزاد میشع 

جان سخت اینا بودن دیگ 

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

اره منم فک کردم فرزاد آزاد میشع جان سخت اینا بودن دیگ

دقیقا بخاطر اسم عالم فک میکردم با همه مشکلا دووم میارن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

*فیلم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید

خیلی غم انگیز بود

فرزادو کاری ندارم ولی این حق رفیقاش نبودن

قسمت آخرش بود

فکر نکنم قسمت آخر بود چون نزده قسمت پایانی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
یعنی ممکنه ادامه داشته باشه؟

آرع اگه قسمت آخر بود میزد قسمت پایانی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

آخر نبوود

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
بیشتر ببینید

کلا 19قسمته سریال جان سخت حامد تو پیج اینستاگرامیش از اکران مردمی جان سخت گذاشته بود گفت تا قسمت 19 صبور باشید اکثرا اینو گفتن همه هم تو کامنتا میگن احتمال داره یکیشون خواب دیده

نه قسمت اخر نبود چون همون حامد(اسم اصلیشو یادم رفته، برادر کارگردانه) تو پیج اینستاگرامش از اکران مردمی فیلم جان سخت گذاشته بود از عکسا و... کپشن نوشته بود تا قسمت 19 صبور باشید با یه استیکر چشمک😉 خیلیا تو کامنتا گفته بودن که ممکنه همه این صحنه هارو یکیشون خواب دیده باشه و کلی فکت دیگه ولی خب قسمت 15 معلوم میشه

نه قسمت اخر نبود چون همون حامد(اسم اصلیشو یادم رفته، برادر کارگردانه) تو پیج اینستاگرامش از اکران مر ...

ای کاش خواب باشه چون همه بمیرن مسخره میشه شبیه فیلم ترکیا میشن