2777
2789
عنوان

دارم سکتع میکنم بقران

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 22 پست
😐شوهرت مریضه؟

هرزن هردوشون فقط خدارو صداکن توام دلم شکسته و صدامو نمیشنوه صداش کن شاید صداتوشنید تروقران دعا کن درد بهشون بدع خدا دعا کن با همه وجودشون بفهمن دردهایی ک میکشن ب تاوان دلع شکسته اگ خداس اگ خدای منم هست مثل بزرگتر بزرگی می‌کنه.  نشونم میدع درد کشیدنشونو رو. فقط همین رو میخام پول نمیخام خونه و ماشین نمیخام درد محمدو الهه نادی رو میخام همیننن درد بکشن جلوم 

فعلا زد به دل ما اونا هم داریم تاوان گناه نکرد رو پس میدیم

ببین اینسری دیگ روحرفم میمونم بقران خدایی ک عذابشونو نشونم نده ب تاوان روزایی ک اشک ریختم ب تاوان روزایی ک قرص خوردم خودموبکشم با ترس و لرز برا روزایی ک دلم شکست خدا نیست قیدشم میزنم اگ بندشو دوست داره کمکم می‌کنه و خبرمرگ نادی رو می‌رسونه. بم . با محمد سکته کنه دردشو ببینم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا نمیخوای واقعیت رو قبول کنی؟!! در واقع هرزه اصلی شوهرته ک با وجود تاهل هرز میپره . اون دختره مجرد ...

ینی پس دختری ک مجرده اشکال ندارع بیفته با مرد زن دار؟؟ببین دختره می‌دونه  من قرص خوردم خودکشی کردم ولی همچنان چت میکنن

ینی پس دختری ک مجرده اشکال ندارع بیفته با مرد زن دار؟؟ببین دختره می‌دونه من قرص خوردم خودکشی کردم و ...

گفتم که . دختره هیچ تعهدی بتو نداره . اون بره بعدی میاد ! کوخ از خوده درخته ! چرا خودتو بکشی ! وقتی طرف هرزه هس خب جدا شو . انقد ضعیف برخورد نکن . مثلا ببخشیدا .. اگه این قضیه برعکس بود و تو خیانت میکردی شوهره میرفت قرص میخورد خودکشی میکرد ؟! یا تورو میکشت ؟!! خداروشکر مردا عقلشون بجاس هنوز و غیرتشون مونده

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بخدا دختره کرم می‌ریزه بقزان کرم می‌ریزه . می‌دونه من ازش خوشم نمیاد یبار سرچتاشون خودکشی کردم باز ...

اون کرم ریز اون هر چی تو میگی .. شوهرت اگه بتو متعهد باشه . وقتی میدونه ناراحت میشی حتی بلاکش میکنه ! قبول کن کرم از یه جا دیگس ! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

درسته اونا بالاخره تاوان پس میدن ولی تو چی تو میخوای چکار کنی فقط بشینی و نفرین کنی یا برو مشاور که اگه بتونی مشکلاتتونو برطرف کنی که شوهرت درست بشه اگه نمیشه هم با لگد بزن پرتش کن از زندگیت بیرون

هرزن هردوشون فقط خدارو صداکن توام دلم شکسته و صدامو نمیشنوه صداش کن شاید صداتوشنید تروقران دعا کن در ...

ان شاالله 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه