2777
2789
سلامپرسیدم میگن بین ۴۵_۵۰تومنه البته بدون کسورات

خداوکیلی ..؟ خیلی خوشحالم کردین از هرکسی پرسیدم میگه با کارمندان عادی بانک تفاوتی نداره همون ۲۰ تا ۲۲ 

میشه یه بار دیگه ازشون بپرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خداوکیلی ..؟ خیلی خوشحالم کردین از هرکسی پرسیدم میگه با کارمندان عادی بانک تفاوتی نداره همون ۲۰ تا ۲ ...

بله گفت حدود ۱۵_ تومن از حقوق من بیشتر میگیرن

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارند

خداوکیلی ..؟ خیلی خوشحالم کردین از هرکسی پرسیدم میگه با کارمندان عادی بانک تفاوتی نداره همون ۲۰ تا ۲ ...

ولی در کل کارمند بانک بودن خقوقش هرچقدم کم باشه مزایاش جبران میکنه

تمام مناسبتا واریزی دارن

بله گفت حدود ۱۵_ تومن از حقوق من بیشتر میگیرن

خدا خیرت بده بخدا همش سردرگم بودم رشته حقوق خوندم مونده بودم بانک آزمون ثبت نام کنم با دادگستری الان با توضیحات شوهر گرامیتون میبینم بانک بهتره

خدا خیرت بده بخدا همش سردرگم بودم رشته حقوق خوندم مونده بودم بانک آزمون ثبت نام کنم با دادگستری الان ...

بانک مزایا زیاد داره باور کنید حقوقش ۲۰ تومنم باشه بااون مزایا ارزش داره

رسمی باشن خوبهعین مال ما قراردادی یا شرکتی باشن حقوق وزارت کاره و واقعا کمهبیرونمون بقیه رو میسوزونه ...

ببخشید چطور میشه نیروی شرکتی شد؟ ازمون داره اونم؟

و اینکه بانک های خصوصی که همه قراردادی هستن ... هر سال قراردادشون تمدید میشه، حتی اونا هم طبق وزرات کارن؟!

برادرم فرهنگی هستن همیشه نا احتهحق دارین عزیزم

ببخشید عزیزم به کارمندای بانک برای سفرشون هتل میدن؟ اقامتشون رایگانه یا مثلا ۵۰ درصد و ایناست؟ 

و اینکه همه‌ی بانک ها اینطورن؟ یا یه سری از بانک ها با هتل ها قرارداد دارن؟ 

ببخشید چطور میشه نیروی شرکتی شد؟ ازمون داره اونم؟و اینکه بانک های خصوصی که همه قراردادی هستن ... هر ...

بله وزارت کارن همگی و قراردادی

ولی بقول دوستان حقوق نداره

چشم به مزایا داریم ک اونم نمیشه روش حساب کرد

هر وقت خودشون دلشون بخواد میدن

ببخشید عزیزم به کارمندای بانک برای سفرشون هتل میدن؟ اقامتشون رایگانه یا مثلا ۵۰ درصد و ایناست؟ و این ...

سلام عزیزم

کامل که رایگان نیس

مثلا ما بهمن ماه رفتیم مشهد منو غذا قیمت سلطانی برای عموم ۵۰۰ تومن بود برای همکارای بانکی ۱۵۰ تومن حساب میشد

قیمتاسون حدود یک سوم عموم هست

حالا اینا به کنار در کنارش هزینه سفر هم میدن

هر ارگانی برای خودش هتل اینا داره صددرصد

شوهر خواهرم سپاهی هستن اونام همچین چیزی دارن ولی هتلاشون به بانک نمیرسه

هتلای بانک پنج ستاره هستن

واقعا اینجا سرزمین عجایبه!!!!پس دقیقا چه شغلی میخوایید طرف داشته باشه؟؟؟؟نصف مرد های ایران کارگر هستند پس چطوری زندگی میکنند؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

عزیزم بستگی داره

من شوهرم پدرم وپدرشوهرم کارمند بانک هستن

حقوق بانک های مختلف متفاوته کم وبیش ولی درکل حقوق پدرم وپدرشوهرم و مزایایی که میگیرن عالیه چون نیرو قدیمی ورسمی هستن...

ولی حقوق شوهرم نه تنها درحد اونا نیست بلکه شغل دوم داره و من خودمم دارم کار میکنم مزایاهم که به نیروهای جدید نمیدن به اونصورت هرچی هست مال قدیمیاس