یکی از برادرزاده هام ۱۲سالشه دختره ، چون خودم بچه ندارم نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم مثلاً برای موی زائد بدن چی بدم استفاده کنه؟ متأسفانه مادرش چندماهه فوت شده. مشکل دیگه اش اینه که شب ادراری داره و قبلاً دکتر رفته و بررسی شده و علت پیدا نشده.شب قبل خواب میفرستیمش دستشویی ولی بازم خودشو خیس میکنه نصف شب هم بیدارش میکنیم ولی شب ادراریش ساعت مشخصی نداره مثلاً ۳بیدار میکنم ۴میبینم جیش کرده، باید هریکساعت بیدارش کنیم بزور که بسختی بیدار میشه و از توان مادرپیرم خارجه بتونه مدام بلندش کنه نصف شب حتی بعدازظهر اگه بخوابه خودشو گاهی خیس میکنه یا گاهی دوبار درشب خیس میکنه دیگه خسته شدیم یه سفر نمیتونیم ببریمش . مایعات هم از غروب آفتاب کم میخوره ولی بازم بیفایدست انگار بدنش درهرشرایطی ادرار زیاد تولید میکنه. از بچگی تشخیص adhd دادن مشاوره هم میره ولی خوب نشده.اگه راهکاری دارید راهنمایی کنید توروخدا ثواب داره
خودت رو ناراحت نکن اون بچه بخاطر نبود مادرش کلی غم داره ی سری آدمها هم عقل ندارن راحتن
استارتر مودب هستش ولی ی عده اینجا کاسه داغ تر اش شدن مثل اینکه ! 🤥 ❌
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله از تولدش اضطراب و اختلال و... داشت ی نوع بیش فعالی
ماساژش بده هم برای استرسش خوبه هم شب اداری
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
ببین از تولدش مشکل داشت دکتر برای ای دی اچ دی بهش قرص داده مادر مرحومش نمیداد بخوره الان تمرکزش کمه ...
اون داروها رو باید حتما استفاده بکنه .خواهرزاده منم همین مشکل رو داشت و خواهرم بچگیش که اصلا نفهمید و فقط اذیت میشدیم تا اینکه آغاز دوران نوجوونیش که بود بالاخره بردن دکتر و دکتر تشخیص داد و بهش دارو داد .داروها رو که میخوره هم تمرکز داره و هم اخلاقا بهتر شده .خواهرزاده منم کنترل ادرار نداره طوری که میخنده معذرت میخوام شلوارش رو کثیف میکنه .اگر دارو داره حتما بهش بدید اگر نداره دوباره ببریدش دکتر .تا حل نشه مشکلش بهتر نمیشه .
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
عزیزم پودر موبر بهترین گزینه برای دختر های نوجوون هستش،برای شب ادراری هم حتما ببرش دکتر ارولوژی یه سونو و آزمایش مینویسه مشکلی نداشته باشه یه قطره میده با اون مشکلش حل میشه