2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نوجوون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 115 پست
مرحم نیستی درد نبااااااااش

نظرم و گفتم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرم مو بر یا موم استفاده کنه شب اداریشم راهی نیست خودش  خوب میشه تا  ۲ الی ۳ سال دیگه دختر برادر شوهر منم همین جوری بود خودش خوب شد دکترم بردنش فایده نداشت شبا زیر پاش  چی مشبک دار بنداز که تشکش خیس نشه زعفران شبا بهش نده 

اسی من دوتا دختر نوجوون دارم

برا مو های بدنش اجازه نده با ژیلت بزنه بدنش تیره میشه 

براش پودر موبر بخر 

یه بار تو حموم خودت درست کن براش بزن تا یاد بگیره

برا شب ادراری هم یه طب سنتی برو شاید بهتر شد

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

دختر ۱۲ ساله قدیم شوهر میکرد حالا تو خواب ادرار میکنه !!!!

😐😐😐نظر ندید کسی نمیگه چرا نظر ندادی

"خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

چقدر امثال شماها با این تفکراتتون میتونین ترسناک و بی رحم باشید واقعا بده

اره بده ، ب خودمون مربوطه نظرمون 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
استرس داره .یکم صبوری کنید خوب میشه . اگر مشکل Adhdداره به خاطر اونم هست که اونم باز بحث استرس و کمب ...

ببین از تولدش مشکل داشت دکتر برای ای دی اچ دی بهش قرص داده مادر مرحومش نمیداد بخوره الان تمرکزش کمه لکنت داره شب ادراری داره و واقعا ما نگران آیندشیم. استرسش هم زیاده احساسیه.ب لحاظ محبتم براش کم گذاشته نشده ن مادر مرحومش نه ما

واسه شب ادراریش بهش کاچی بدین شبها با روغن حیوانی درست کنین،تجربه داریم انشالله شمام جواب بگیرین

دعا کنید بخدا مشهد بردمش عذاب کشیدم الان آوردمش شمال منتها از بس نخوابیدم مغزم کم آورده . بیدارکردنش هم خودش یه پروسه سخته خوابش سنگینه زورم نمی‌رسه بلندش کنم 

خواهر جان یکی از دخترای اطرافمون تا ۱۴ ۱۵ سالگی شب ادراری داشت بنده خدا استرسی بود

تو مدرسه هم خودش و خیس میکرد

ولی بعدش خود به خود درمان شد

"خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

نه بااینکه خیلی اذیت میشیم و من از استرس اینکه جیش نکنه وقتایی ک پیشمه یا سفر میبرم خداشاهده تا صبح ...

چاره ای نیست ساعت تنظیم کنید هردوساعت بیدارش کنید نوبتیش کنید این بچه مثانه ش هنوز ضعیفه یه عطارهم ببرید خوبه دارو بده براتقویت مثانه خواهرم چهارده سالگی خوب شد