2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نوجوون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 108 پست

با روغن مورچه کمرشو هر روز ماساژ بدید

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم بچه داری شما؟والا من هرچی ۱۲ساله دیدم وافعا بچه بوده هم ازنظر روحی هم از نظر قدی بعد اصلا اونق ...

سن بلوغ دختر از نه سالگی و پسرا از دوازده سالگی

خودم یه پسر سیزده ساله دارم صداش دو رگه شده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بچه ۱۲ساله زود نیست برای اینکه درمورد موهای زائدش حرف بزنی باهاش؟دچار بلوغ زودرس میشه درمورد شب ادرا ...

خب موهای زائدش درومده نمیشه بی تفاوت بود! 

از بچگی شب ادراری داشته مادر مرحومش همه راه هارو رفت دید خوب نمیشه مجبور شد بزنه به بی‌خیالی ولی خب نمیشه بی تفاوت بود

سن بلوغ دختر از نه سالگی و پسرا از دوازده سالگیخودم یه پسر سیزده ساله دارم صداش دو رگه شده

بله سن رو میدونم ولی گفتم که من اطرافم در حد ضخیم شدن مو ندیدم تو این سن نهایتا همون تغییر صداست 

آره ولی خب دست خودش نیست.از طرفی بچست هنوز گناهی نداره

۱۲ سال بچه نیست عزیرم ، مشکل مادر زادی داره یا صرفا برای اضطراب و عدم آموزش در بچگی خودشو خیس میکنه !!؟ 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
خب موهای زائدش درومده نمیشه بی تفاوت بود! از بچگی شب ادراری داشته مادر مرحومش همه راه هارو رفت دید خ ...

درسته خب کرم موبر یا پودر موبر شما براش درست کنین و برای زیربغل راهنماییش کنین بهش بگید که قسمت بیکینی روهم همونطوری انجام بده فقط دستکش هم حتما بهش بدین

چون ژیلت که اذیت میکنه لیزر هم من از چندتا اوپراتور شنیدم که دوسال بعد از پریود شدن برن بهتره 

بله سن رو میدونم ولی گفتم که من اطرافم در حد ضخیم شدن مو ندیدم تو این سن نهایتا همون تغییر صداست

آخه گفتی بلوغ زود رس سن دوازده اصلا برا دخترا بلوغ زود رس حساب نمیشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
از بچگی یکسره شلوارش خیس میکرد مادر خدابیامرزش فقط درحال شستن شلوار و شورت این بچه بود.

در کودکی ب جای شستن لباس زیرش باید درمانش میکردن خونوادش عزیزم .. آسون گرفتن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
چه ربطی به قدیم‌وجدید داره من خواهرم تاچهارده سالگی این مشکل رو داشت همه جورپکتری هم بردیم خودش خودب ...

خدا کنه اینم خوب بشه. البته بعد عید می‌خوام ببرمش دکتر از اول آزمایشات و... انجام بدن. همش میترسم بزرگم بشه خوب نشه اونوقت چیکار کنیم