یکی از برادرزاده هام ۱۲سالشه دختره ، چون خودم بچه ندارم نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم مثلاً برای موی زائد بدن چی بدم استفاده کنه؟ متأسفانه مادرش چندماهه فوت شده. مشکل دیگه اش اینه که شب ادراری داره و قبلاً دکتر رفته و بررسی شده و علت پیدا نشده.شب قبل خواب میفرستیمش دستشویی ولی بازم خودشو خیس میکنه نصف شب هم بیدارش میکنیم ولی شب ادراریش ساعت مشخصی نداره مثلاً ۳بیدار میکنم ۴میبینم جیش کرده، باید هریکساعت بیدارش کنیم بزور که بسختی بیدار میشه و از توان مادرپیرم خارجه بتونه مدام بلندش کنه نصف شب حتی بعدازظهر اگه بخوابه خودشو گاهی خیس میکنه یا گاهی دوبار درشب خیس میکنه دیگه خسته شدیم یه سفر نمیتونیم ببریمش . مایعات هم از غروب آفتاب کم میخوره ولی بازم بیفایدست انگار بدنش درهرشرایطی ادرار زیاد تولید میکنه. از بچگی تشخیص adhd دادن مشاوره هم میره ولی خوب نشده.اگه راهکاری دارید راهنمایی کنید توروخدا ثواب داره
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره ولی خب دست خودش نیست.از طرفی بچست هنوز گناهی نداره
۱۲ سال بچه نیست عزیرم ، مشکل مادر زادی داره یا صرفا برای اضطراب و عدم آموزش در بچگی خودشو خیس میکنه !!؟
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
خب موهای زائدش درومده نمیشه بی تفاوت بود! از بچگی شب ادراری داشته مادر مرحومش همه راه هارو رفت دید خ ...
درسته خب کرم موبر یا پودر موبر شما براش درست کنین و برای زیربغل راهنماییش کنین بهش بگید که قسمت بیکینی روهم همونطوری انجام بده فقط دستکش هم حتما بهش بدین
چون ژیلت که اذیت میکنه لیزر هم من از چندتا اوپراتور شنیدم که دوسال بعد از پریود شدن برن بهتره
از بچگی یکسره شلوارش خیس میکرد مادر خدابیامرزش فقط درحال شستن شلوار و شورت این بچه بود.
در کودکی ب جای شستن لباس زیرش باید درمانش میکردن خونوادش عزیزم .. آسون گرفتن
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**