یکی از برادرزاده هام ۱۲سالشه دختره ، چون خودم بچه ندارم نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم مثلاً برای موی زائد بدن چی بدم استفاده کنه؟ متأسفانه مادرش چندماهه فوت شده. مشکل دیگه اش اینه که شب ادراری داره و قبلاً دکتر رفته و بررسی شده و علت پیدا نشده.شب قبل خواب میفرستیمش دستشویی ولی بازم خودشو خیس میکنه نصف شب هم بیدارش میکنیم ولی شب ادراریش ساعت مشخصی نداره مثلاً ۳بیدار میکنم ۴میبینم جیش کرده، باید هریکساعت بیدارش کنیم بزور که بسختی بیدار میشه و از توان مادرپیرم خارجه بتونه مدام بلندش کنه نصف شب حتی بعدازظهر اگه بخوابه خودشو گاهی خیس میکنه یا گاهی دوبار درشب خیس میکنه دیگه خسته شدیم یه سفر نمیتونیم ببریمش . مایعات هم از غروب آفتاب کم میخوره ولی بازم بیفایدست انگار بدنش درهرشرایطی ادرار زیاد تولید میکنه. از بچگی تشخیص adhd دادن مشاوره هم میره ولی خوب نشده.اگه راهکاری دارید راهنمایی کنید توروخدا ثواب داره
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کرم مو بر یا موم استفاده کنه شب اداریشم راهی نیست خودش خوب میشه تا ۲ الی ۳ سال دیگه دختر برادر شوهر منم همین جوری بود خودش خوب شد دکترم بردنش فایده نداشت شبا زیر پاش چی مشبک دار بنداز که تشکش خیس نشه زعفران شبا بهش نده
چقدر امثال شماها با این تفکراتتون میتونین ترسناک و بی رحم باشید واقعا بده
اره بده ، ب خودمون مربوطه نظرمون
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
استرس داره .یکم صبوری کنید خوب میشه . اگر مشکل Adhdداره به خاطر اونم هست که اونم باز بحث استرس و کمب ...
ببین از تولدش مشکل داشت دکتر برای ای دی اچ دی بهش قرص داده مادر مرحومش نمیداد بخوره الان تمرکزش کمه لکنت داره شب ادراری داره و واقعا ما نگران آیندشیم. استرسش هم زیاده احساسیه.ب لحاظ محبتم براش کم گذاشته نشده ن مادر مرحومش نه ما