2777
2789
عنوان

شوهرم از دختر عمه ام خوشش میاد

2630 بازدید | 99 پست

قبلأ شک کرده بودم

اما امسال دوران عید که خیلی جاها اتفاقی همو میدیدیم من متوجه نگاهای همسرم بهش شدم

شوهرم خیلی آدم خوبیه خیلی صاف و ساده همه چی تموم

واقعأ جز کم رو بودن و خجالتی بودنش چیز بد و نکته منفی ازش ندیدم

قشنگ پیش این دختر دست و پاشو گم میکنه

اما پیش کس دیگه ای خیلی اعتماد بنفس داره

دختر عمه ی من دو سالیم از شوهرم بزرگتره ولی خیلی پولدارن و خیلی کلا به خودش میرسه و جثه ریزی داره بهش نمیخوره که سی و خورده ای سالش باشه. 

مشکل از من نیستا منم ب خودم میرسم حتی ظاهری خیلیا بهم میگن بهتر از اونی ولی خب... 

یکی دوبار در مورد دختره به شوهرم بد گفتم ک ذهنشو بهم بریزم ولی اثر نکرد 

ی جوری بحثو عوض کرد ک مثلا پشت سر فلانی بد نگو! 

ولی در مورد تمام فامیلا میشینیم نظر میدیم ایشون همکاری میکنه جز در مورد اون ی نفر! 

من چه کنم در عذابم باردارم هستم ریختم بهم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امشب کلا سایت شده در مورد دختر عمه ها😄

استارتر نمیشه از روی چندتا رفتار مطمئن ‌شد که شوهرت ازش خوشش میاد ولی شما کار اشتباهي میکنی درموردش پیش شوهرت حرف میزنی. اصلا اسمشو نیار با کاراتم حساسش نکن چون شاید اصلا خبری نباشه

تا حد امکان از‌ش فاصله بگیر

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
به شکلی که خیلی ناراحت نشه قضیه رو به شوهرت بگو.باید بدونه که شما از این موضوع نگرانی.اگر پنهان کنی ...

وای اصلا

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

بنظرم رفت و آمد نکن باهاشون درباره اش هم بدگویی نکن چون بیشتر کنجکاو میشه که نکنه خبریه ، اگرم متاهله ،بگو عاشق شوهرشو و زندگیشه ، یا بگو مثلا کسی رو دوست داره ، ان شاالله خوشبخت بشه 

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
عزیزم دخترعمه ی خودته خب رفت و امد نکن فامیل شوهر نیست که بگی نمیشه نرم کلا هم شاید بخاطر بارداری حس ...

بابا من رفت و امد نمیکنم

امسال خونه اون یکی عمه و عمو و خواهرم اتفاقی باهم رسیدیم