2777
2789
عنوان

خیلی نیاز به هم فکری دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 44 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ایران برو😂😂

وااای آرزومه کاش میشد ولی نمیدونم چجوری 😔

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بیشتر ببینید

به نظر من برو یه کاری که علاقه داری یاد بگیر ، یک هنری ، مثلا آموزش آرایشگری ببین و مدرکای لازم رو بگیر و با یک سوم پولت یک سالن باز کن حالا آرایشگری یک نمونست ، مراحل ثبت و... خیلی هم به نسبت کلاس های آموزشی راحت تره ، بقیه پولت رو هم سرمایه گذاری کن و خودت رو ارتقا بده انشاالله آخر سال بیای از نتایج درخشانت بگی

بنظرم بهترین کار :

یه مدت تحمل کنین یه حرفه یاد بگیرین و یکم سرمایه‌تونو بیشتر کنین

بعد وکیل بگیرین اگه امکانش بود مهریه‌تون هم بگیرید

بعدشم دیگه هرجور صلاحه اگه مایلین که طلاق بگیرین زندگی مستقل شروع کنین

بلاخره ازدواج دومتون هست درسته؟اگه جداشدی بهترمیتونی اراده کنی وگلیم خودت روازآب بیرون بکشی

له ئه شکه وتی ثور کاتیک خوشه ویستی خواگیان سه یری هاوره ی پاک ویاری صه دیقی که ردبینی زورنیگه رانه ئه خه مین فه رموویی لاتحزن ان الله معناغه م مه خووره فیق خواله گل مانه❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
برو دیگه پاسپورت بگیر بعد بلیط بعد خدافظ

ویزا چی ؟ویزای چی بگیرم اگه توریستی بگیرم که باید سر یه زمان مشخصی برگردم یه کشوری رو انتخاب کنم برم خب کسی رو که نمیشناسم جا و مکان که ندارم باید برم هتل و مسافرخانه و پولامو تموم کنم و سریع برگردم که زبانم بلد نیستم 😔

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بیشتر ببینید
ویزا چی ؟ویزای چی بگیرم اگه توریستی بگیرم که باید سر یه زمان مشخصی برگردم یه کشوری رو انتخاب کنم برم ...

نه دیگه برو ک بمونی شرایطشو پرس و جو کن یه شهری ک تا رسیدی بری حتی شده کارگری کنی پول دربیاری

بنظرم بهترین کار :یه مدت تحمل کنین یه حرفه یاد بگیرین و یکم سرمایه‌تونو بیشتر کنینبعد وکیل بگیرین اگ ...

مهریه ندارم مهریه ام دوتا شاخه گله فقط اصلا نمیدونم چه حرفه ای یاد بگیرم چون از آرایشگری و خیاطی متنفرم اصلا حوصله اشو ندارم 

بیشتر ببینید
نه دیگه برو ک بمونی شرایطشو پرس و جو کن یه شهری ک تا رسیدی بری حتی شده کارگری کنی پول دربیاری

بعدم پلیس میگیره آدمو ب‌ر میگردونه همین جوری به این راحتیا نیست باید اقامت داشته باشیم بدون اقامت اصلا کار نمیدن هیجا به آدم مریض بشی نه دارو میتونی بخری نه بیمارستان میتونی بری 

بیشتر ببینید
مهریه ندارم مهریه ام دوتا شاخه گله فقط اصلا نمیدونم چه حرفه ای یاد بگیرم چون از آرایشگری و خیاطی متن ...

فروشندگی؟ چرم دوزی؟ مدرکت چیه؟ کار با کامپیوتر بلدی؟ زبان چطور؟ اگه اره که چندتا سایت بهت معرفی کنم اونجا با طراحی دیجیتال، تایپ، ترجمه، فوتوشاپ میتونی روزی تا چند میلیون درامد داشته باشی البته اولش سخته یکم

فروشندگی؟ چرم دوزی؟ مدرکت چیه؟ کار با کامپیوتر بلدی؟ زبان چطور؟ اگه اره که چندتا سایت بهت معرفی کنم ...

سایتا چی هستن ؟یکم توضیح میدی؟کامپوتر تا حدودی بلدم خییلی ابتدایی در واقع فقط  تایپ  بلدم ولی میتونم یاد بگیرم شوهرم خیلی بیشتر وارده خودش طراحی سایت هم انجام میده 

بیشتر ببینید