شما جای من بودید چیکار میکردید ،فکر کنین خانواده ای ندارین توی دنیا هیچکسو ندارین حتی ینفرو بعد شوهرتون روانیه و ادامه زندگی باهاش غیر ممکن ،یک میلیارد پول دارین فقط چیکار میکنین با این پول ؟چطوری میشه با این مبلغ از صفر شروع کرد و زندگی کرد واقعا نمیدونم بهترین کار واسم چیه و باید از کجا شروع کنم
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
خونه کوچک بخر و فروشندگی و گارسونی خدمتکار پرستار بچه
با این پول که خونه توی شهر نمیشه خرید خب اگه خونه هم بخرم وسایل هم نیاز دارم و بازم هزینه هایی هست دارم دیوانه میشم نمیدونم اصلا توانی واسه ادامه دادن و از صفر شروع کردن و جنگیدن دوباره ندارم 😭
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا متوجه نشدم یه خونه بخرم بدم اجاره ؟خودم کجا زندگی کنم ؟مغازه رو با چه پولی باز کنم هم خود مغازه ...
اگر تهرانی یا شهرای بزرگ برو فعلا پانسیون یا خوابگاه که اجاره کمتری بدی، برای پولتم باید حتما راه درست پیدا کنی که سرمایه گذاری کنی اونم با آدم خبره نه ما
با این پول که خونه توی شهر نمیشه خرید خب اگه خونه هم بخرم وسایل هم نیاز دارم و بازم هزینه هایی هست د ...
باید بتونی
ازدواج مجدد تورو نجات نمیده بدبختت میکنه
اول خودتو نجات بده بعدا از خودت تشکر میکنی
گزینه ازدواج مجدد فقط واسه کسیه که هیچ پولی و پشتوانه ای ندارد به پیام و پیشنهاد قبلیم خوب فکر کن فقط باید یه مدت صبور باشی دندون رو جیگر بزاری
اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش میشکنه💔از بابام متنفرم که باعث این حال بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود❤️ «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔 من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔 ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی میکنه💔 گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت میکنه ولی من میگم میکشه ولی جوری که هر ثانیه میمیری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
با این پول که خونه توی شهر نمیشه خرید خب اگه خونه هم بخرم وسایل هم نیاز دارم و بازم هزینه هایی هست د ...
خیلی سخته اما اگر یه نفری میشه ادامه بدی، ببین سرمایه گذاری کن یه جای درست و ماهانه سود بگیر مثل این سهامهای طلا، برای خونه هم یه سوییت اجاره کن، پرستاری هم خوبه هم بهت جا میدن هم شغل داری
اگه میتونی خونه بگیر ،وسایل هم چندتا واجبی ها رو بگیر موقتا، بعد به فکر درآمد باش و سرکار برو و به فکر یا آدم مناسب در آینده باش که ازدواج کنی چون تا آخر عمر نمیشه هی سرکار رفت و خرج شکم کرد، یه نفر لازمه که تامینت کنه
به نظرم این که بشینی کاسه چه کنم بگیری دستت اشتباهه بالاخره این پول یه روزی تموم میشه. اول باید دنبال یه حرفه و مهارت باشی الان بلد نیستی ولی برو تحقیق کن یاد بگیر یه جیزی که علاقه داری که میتونه به درامد برسه بعدش هم متوجه نشدم الان از شوهرت جدایی یا با همید اگر با همید از فرصت استفاده کن چون مساله تامین مسکن نداری تمرکزت رو بذار رو یاد گرفتن حرفه و شغلت اگر جدایی که فکر خونه هم باید کنی یه مقداری رو هم بذار بانک به صورت موقت که تا زمانی که به درامد برسی بهت سود بده بتونی روزگارو بگذرونی ضمنا اگر هنوز توی زندگی مشترکت هستی برای درست کردنش تلاش کن پشتت به پول گرم نشه بخوای بذاری بری . شاید راهی برای درست کردنش باشه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
درک میکنم ولی شما خانم ها قوی هستین درسته انتظار ومتتظر بودن واسه این مواردها شرایط سخت زجراور هست ولی تجربه ها میشه و برای خودسازی و قویترشدن این سخت هم میگذره پس بلندپروازباشین چون آسمان ابی زیبابه هیچ انسانی تعلقنداره پس آرامش هاتون فراگیر بشین مطمئن باشین آینده از گذشته قشنگ تره همیشه آراامش صبر میسازه ازتون بااینجورمواردها افتادن هم سقوط نمیکنین بعضی مواقعه ها زمین میخوریم تا اوج بگیریم ولی متاسفانه فقط زمین خوردنش بلدشدین به درک برسین هر موقع زمین خوردین بدونید بعد زمین خوردن تون باید اوج شو احساس کنید پر کشیدن شو احساس کنید اگ پرکشیدن احساس کردین بدونین وقت اوج رسیدن تون هست
تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
وای کاش منم یه میلیارد داشتم میدونستم باهاش چی کار کنم البته قبل از بچه
چند سالته ؟نمیدونی من چه سالهایی چه سختی هایی کشیدم چقدر بی پولی کشیدم تنهایی زندگی کردم چون پدرو مادرم سالها پیش فوت کردن از شونزده سالگیم الانم ۳۵ سالمه یه بچه از شوهر اولم دارم که هفت ساله ندیدمش ولی هر شب تا صبح از دوریش گریه میکنم 😔