2777
2789

صورتم خیلییییی زیاد ورم کرده 

و به شدت قرمز شده 

توروخدا بگید این طبیعیه یا نه 

آخه من ی بار دیگه هم انجام داده بودم اصلااا اینجوری نشد

الان صورتم دوبرابر شده 

بله طبیعیه. ۵ روز دیگه که کم کم پوسته هاش بریزه. کیف می کنی

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

24 ساعت ازش گذشته

احتمالا دفعه قبل اندازه سوزن کمتر گذاشته بوده الان دیده پوستت بهتر شده اندازه سوزن بیشتر کرده و برات زده

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
وای بخدا دارم میمیرم از استرسخیلیییی ورم کردم نکنه عفونت کنه؟

نه بابا عفونت چی!   فرداش همینه صورت ورم می کنه و قرمز می شه.  فقط ترمیم کننده و ضد افتاب بزن

بیشتر ببینید
احتمالا دفعه قبل اندازه سوزن کمتر گذاشته بوده الان دیده پوستت بهتر شده اندازه سوزن بیشتر کرده و برات ...

فقط نشتسم تو اتاق نمیرم بیرون کسی منو نبینهه

افتضاح شده صورتم 

ینی انقد ورم طبیعیه؟

فقط نشتسم تو اتاق نمیرم بیرون کسی منو نبینههافتضاح شده صورتم ینی انقد ورم طبیعیه؟

حالا من که شاید بیشتر از ۷ یا ۸ بار میکرونیدلینگ کردم هر وقت صورت عمیق تر میکرونیدلینگ می شد و فرداش ورم و قرمزی اش بیشتر بود تاثیرات کلاژن سازی و پوست اندازی اش خیلی خیلی بهتر بود 

بیشتر ببینید
حالا من که شاید بیشتر از ۷ یا ۸ بار میکرونیدلینگ کردم هر وقت صورت عمیق تر میکرونیدلینگ می شد و فرداش ...

شما بیشتر تجربه دارین درسته

کاش طبیعی باشه بخدا استرس گرفتم خودمو تو آینه میبینم میخوام بزنم زیر گریه 

اونسری اصلا اینشکلی نبود😢

ینی کاش میشد ببینی صورتمودوبرابر شده

دیگه این یه روز برو بخواب یا دراز بکشید تو اتاق فیلم ببین تا بگذره.  حق داری ۲۴ ساعت اول خیلی صورت سوزش داره مدام هم باید از دیگران قایم بشی  اگه می تونی ضد افتاب از اون فیزیکی ها هست یکم پوست سفید می کنه (کرم پودرها رو

نمی گم ) از اونها بزن که قرمزی پوستت زیاد تو چشم نباشه 

کرم ترمیم کننده هم قرمزی کمتر می کنه

بیشتر ببینید
شما بیشتر تجربه دارین درستهکاش طبیعی باشه بخدا استرس گرفتم خودمو تو آینه میبینم میخوام بزنم زیر گریه ...

ببین من یه بارش بعد میکرونیدلینگ صورتم پر از جوش های ریز شد رفتم به دکتر نشون دادم گفت حساسیت زده یه کرم ضد حساسیت داد دو بار زدم خوب شد 

بیشتر ببینید
دیگه این یه روز برو بخواب یا دراز بکشید تو اتاق فیلم ببین تا بگذره. حق داری ۲۴ ساعت اول خیلی صورت س ...

شما زینکم بلافاصله بعد اینکه انجام دادین زدین؟

همون شب اول؟ 

من دکترم بهم نگفت زینکو انتظار داشت من خودم بدونم فقط دکسپانتول داد

ممکنه واسه خاطر اون باشه ک از دیشب ک. شب اول بود زینک نزدم انفد ورم کردم ؟

شما بیشتر تجربه دارین درستهکاش طبیعی باشه بخدا استرس گرفتم خودمو تو آینه میبینم میخوام بزنم زیر گریه ...

ویتامینی که استفاده کرد چی بوده؟ هر دو بار ضد لک و روشن کننده بوده؟ 

بیشتر ببینید