2777
2789
عنوان

جاریم را از گروه فامیلی انداختم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 133757 بازدید | 807 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا چی هستن تعارف اسی کردی😅😅😅ب چ کارش میاد؟؟؟ارومش میکنه؟؟؟😅😅😅

نه دیدم داره واسه خودش نوشابه باز میکنه،‌ نوشابه پیدا نکردم اینا رو واسش فرستادم🤣🤣🤣

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
نه دیدم داره واسه خودش نوشابه باز میکنه،‌ نوشابه پیدا نکردم اینا رو واسش فرستادم🤣🤣🤣

خواهر من اینا زهرماریه😅😅😅

مستش میکنه😅😅😅

این همینطوری تو هپروت سیر میکنه با اینچیزا بدتر میشه 😅😅😅

خدا ب فریاد بقیه اطرافیانش برسه با اینچیزایی ک تعارفش کردی شما 😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

من غمم نیست اگر بگید مشکل از من بوده چون اینطوری ناراحت نمیشم اون موقع ناراحت بودم چون حس میکردم در ...

ببخشید ولی  چون دانشجوی پزشکی هستی، قرار نیست الگو و فصل الخطاب فامیل باشی، در مادر بودن، یکی هستین.

اونم به عنوان یه مادر، حق داره نظر بده.

راستم کفته استفاده نمیکنه از گوشی و فعال نیست.

قرار نیست چون شما دانشجو پزشکی هستی، مرجع همه باشی.

والا منم دکترم ولی نسبت به بقیه همچین گاردی ندارم.

خواهر من اینا زهرماریه😅😅😅مستش میکنه😅😅😅این همینطوری تو هپروت سیر میکنه با اینچیزا بدتر میشه 😅� ...

عااااشقتم یعنی😂😂🤣🤣🤣🤣🫠🫠🫠🫠

خوبه دیگه یکم‌ گیج‌ میشه شاید با جاری آشتی کرد

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
دوستان لطفاً بگید چیکار کنم واقعا ناراحتم هنوز

مقصرتویی باید ازاون معذرت خواهی کنی چرا کش میدین من هزاربار جاریم بدباهام حرف زده ن باهاش قهرکردم ن حتی به روش اوردم ن جوابش دادم دنیا ارزش نداره کمی مهربون باشیم شاید فردانباشیم

بنظرم شب با قمه یاچاقو برو بالاسرش، اینکارایی که باهاش کردی کم بود😁😁😁😁😁

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید

عاقبت کودک همسری

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
من غمم نیست اگر بگید مشکل از من بوده چون اینطوری ناراحت نمیشم اون موقع ناراحت بودم چون حس میکردم در ...

سلام کمی از برج عاج تون بیاید پایین لطفاً.

همکاران بسیاری دارم که توی برج عاجشون موند و همه رو باید راهنمایی کنند.پینوشت استاد هستم