2777
2789
عنوان

جاریم را از گروه فامیلی انداختم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 133515 بازدید | 807 پست
عزیزم ایراد کارتون اینه فکر میکنین به قول خودتون بی منظور هر چی خواستین بگین قبل صحبت یه لحظه مکث کن ...

من غمم نیست اگر بگید مشکل از من بوده 

چون اینطوری ناراحت نمیشم 

اون موقع ناراحت بودم چون حس میکردم در حقم ظلم شده 

ببین من پزشکی میخونم 

همیشه تو مراسمات فامیلی ازم سوال میشه 

که چیکار کنیم چیکار نکنیم 

در مورد مسائل مختلف 

من طبق همیشه حرف زدم

و اون همچین برخوردی کرد 

وقتی میگم بی منظور واقعا بی منظور بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم جاریم بگه چون همش سرت تو گوشیه بچت مدام گوشی میخواد بدتر از جاری تو جوابش میدم... چطور تو حرفات بی منظوره حرفای جاریت با منظوره؟ من جای جاریت بودم دیگه نگاتم نمیکردم... نه برای کارای بعدیت... فقط و فقط برای فضولی کردن تو تربیت بچم 

من غمم نیست اگر بگید مشکل از من بوده چون اینطوری ناراحت نمیشم اون موقع ناراحت بودم چون حس میکردم در ...

اصلا حرف هر چقدر هم بی منظور باشه ممکنه باعث ناراحتی طرف مقابل بشه به نظر من اگه واقعا آدم خیییلی محتاط باشه تو صحبت و طوری حرف نزنه که حتی باعث سوتفاهم بشه بهتره

خوب واکنش های بعدش را ندیدی حرفهایی که در مورد صحبت های تو گروه در مورد بقیه میزنه

شما که نمیتونین بقیه رو تغییر بدین . خود من هم تو گروه اقوام همسرم کوچکترین پیامی نمی‌ذارم چون هر چقدر کم حرفتر باشم تبعاتش کمتره حتی لایک هم ممکنه مشکلاتی به وجود بیاره