2777
2789
عنوان

جاریم را از گروه فامیلی انداختم بیرون

133502 بازدید | 807 پست

دیشب خونه ی خواهر شوهرم افطاری دعوت بودیم

همینطوری در مورد اینکه بچه ها مدام میخوان از گوشی استفاده کنن داشتیم صحبت میکردیم 

دختر ۶ سالش هم داشت بخاطر اینکه گوشی میخواست صحبت میکرد

من بی منظور و کلی گفتم اره کلا باید پدر و مادر کمتر از گوشی استفاده کنن تا بچه ها نخواسته باشن از گوشی استفاده کنن

جاریم پرید توی من که اره نه من نه شوهر هیچ کدوم از گوشی استفاده نمیکنیم و نه اینستا داریم و نه اینطور و نه اونطور 

خیلی لحن حرف زدنش با حرص و بد بود 

واقعا ناراحت شدم سریع بلند شدم خداحافظی کردم 

از همه خداحافظی کردم و با همه دست دادم اما از اون خداحافظی نکردم 

بعد هم آخر شب از گروه دورهمی خانم های فامیل انداختمش بیرون و حذف کردم پیام اینکه حذفش کردمو تا کسی متوجه نشه انداختمش بیرون 

اعضا هم نمیتونن ببینن کیا داخل گروه ایتا هستن 

و اینکه میخوایم افطاری دعوت کنیم به شوهرم گفتم اونا را دعوت نمیکنیم

هنوزم از دستش ناراحتم 

بنظرتون بهش پیام بدم بگم از دستش ناراحتم؟

یا کلا بی محلیش کنم ؟

مشکل روانی داری؟!!!!

تو بی منظور گفتی بچه تون شمارو الگو کرده و زیاد سر گوشیه.

اما اون با منظور از خودش دفاع کرده و گفته ما زیاد از گوشی استفاده نمیکنیم!

برای همین قاط زدی؟

واقعا خدا به خانواده شوهرت صبر بده به خاطر شما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کم سعه صدر داشته باش این بچه بازیا چیه

میخوای به برادرشوهرت بگو طلاقش بده!!!

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

ووا واقعااا این کار رو کردی یا شوخی میکنی

خیلی دلیل مسخره ای بود چه لوس و بی مزه بنده خدا چیزی نگفت که 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

حرکتت زشت بود باهاش مشکل داشتی باید دونفری حل میکردی ن داخل گروه فامیل شوهر  حذفش میکردی تاحرفتون دهن فامیل بچرخه

وقتی میام نی نی سایت کاربر ها منو یاده ان شرلی میندازن تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت
بیشتر ببینید