2777
2789
عنوان

بارداری و مهمان

304 بازدید | 38 پست

خانوما شما باردار بودین برا عید مهمون شام دعوت میکردین؟من هفت ماهم واقعا توان کار کردن ندارم ازم انتظار دارن دعوت کنم چجوری بفهمونم بهشون نمیتونم

بله حتی روز زایمان مهمان داشتم ک دردم گرفت

از اول فعال بودم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا کسی نمیاد حتی خانواده شوهرمم از اول یکبار ب زور اومدن 

اونم خودشون تماما کارکردن

خانواده خودمم نیومدن

فقط خاله هام اومدن ک من درازکشیده بودم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم شکرت🦋

فعال بودن چیه خواهر من آدم واقعا توان نداره خطرناک کار

کار ک خطرناک نیست ولی اگه سخته برات ب همسرت بگو جواب بده بهشون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
واقعا کسی نمیاد حتی خانواده شوهرمم از اول یکبار ب زور اومدن اونم خودشون تماما کارکردنخانواده خودمم ن ...

ما که با خانواده شوهر کات ایم الحمدالله ولی فامیل خودم هستن که میخوان بیان من واقعا توان ندارم اونم تو این گرونی بخدا کمر درد دارم نمیتونم برا خودمون غذا درست کنم یا حتی خونه رو تمیز کنم

ما که با خانواده شوهر کات ایم الحمدالله ولی فامیل خودم هستن که میخوان بیان من واقعا توان ندارم اونم ...

اگ خانواده خودتن ک رک بگو نمیتونم شرایط جسمی ندارم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم شکرت🦋

دعوت کن راحت شی. بعد نوزاد بیاد اصلا نمیتونی دیگه.۷ ماهته خب‌. ماه های اول که نیست کار و فشار خطر ب ...

ماه اول سنگین نبودم الان سنگینم نمیتونم نفس بکشم کمرم انقدر درد میکنه از درد خواب ندارم خب نیان کلا چی میشه