2777
2789
منظورم اینه که اگه فرهنگیان نمی‌خوای تمرکزت را بذار روی کنکور تیرکنکور اردیبهشت را هم شرکت کن و خودت ...

فرهنگیان که دوست دارم ولی سطح آنچنانی ندارم که بخوام به اوردنش امیدوار باشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشاور هستید یا دانشجو؟چه رشته ای؟من رشتم تجربیه پشت کنکوری هستم با پایه تقریبا ۰ تا ۱۰ ۱۵ درصد تا ا ...

اخه عزیزم موضوع تو‌خیلی حاده با دوکلام صحبت کردن و توضیحات من کمک زیادی بهت نمیشه که..

ولی اگه بخام واقعا بگم از الان قوی بخونی تا کنکور تیر پیرا پزشکی رو میاری

مشاور نیستم ولی دانش اموز کنکوری زیاد دارم جانم ؟

ن رشتم تجربیه پشت کنکوری هستم  با پایه تقریبا ۰ تا ۱۰ ۱۵ درصد 

تا الان چیز خاصی نخوندم و جمع بندی هم اصلا نکردم 

بنظرتون توی این زمان باقیمونده چجوری بخونم و چیکار کنم😭

تمرکزم رو بذارم روی نهایی ها  و کنکور تیر یا کنکور  اردیبهشت؟

ن رشتم تجربیه پشت کنکوری هستم با پایه تقریبا ۰ تا ۱۰ ۱۵ درصد تا الان چیز خاصی نخوندم و جمع بندی هم ...

خب برای جمع بندی آزمون شبیه ساز حرفه ای بهت مارکوپلو ماز پیشنهاد میدم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ن رشتم تجربیه پشت کنکوری هستم با پایه تقریبا ۰ تا ۱۰ ۱۵ درصد تا الان چیز خاصی نخوندم و جمع بندی هم ...

کنکور اردیبهشت دیگه وقت کمه وقتت و بذار برای تیر و نهایی اردیبهشت هم هر چی خوندی میزنی فصلای مهم و در عین حال آسون رو بخون مثلا زیست گیاهی و حیوانی رو اگه نخوندی حذف کن بقیه فصلا رو حتما حتما بخون روی تشریحی خوندن درسایی که نهایی نداری زیاد وقت نذار به جاش تست زیاد بزن نکات هی تکرار میشه شیمی نمیشه گفت چی و حذف کن چی رو حذف نکن حفظیاتش رو به هیچ وجه حذف نکن همشو بخون فیزیک دوازدهم فصل سه و چهار رو بخون حرکت و دینامیک رو حذف کن ولی اگه نهایی داری حتما حتما فقط اون بخش کتاب رو حتما سوالاش رو حل کن فیزیک یازدهم فصل آخرش دهم هم آسونه اگه رسوندی همشو بخون الویت تست زدن باشه چون مطالب تکرار میشن و بهتر تو یادت میمونه این حرفمو جدی بگیر منم پشت بودم چن سال ، بعد برای ریاضی باز مباحث آسون رو بخون تابع و مجموعه اینا...نهایی کتاب رو چند بار با دقت با تحلیل و استدلال چرا این شد چرا این نشد بخون در مورد آزمون هم آزمونای سه روز یک بار رو بین امتحانا میتونی بزنی

قطعا تمرکزت بذار نهایی چون اجباری شده براتون یازدهم رو امتحان بدید و اگر ندی صفر رد میکنن

اگر نهایی رو هم یازدهم و هم دوازدهم رو بالا 18 بشه معدلت خیلی خوبه البته اگه بالا 18ونیم بشه که عالیه

فرهنگیان دوست داری؟ بنظرم اگر فرهنگیان دوست داری منابع قرهنگیان رو بگیر و هر روز تو برنامه ات جا بده که تا کنکور اردیبهشت تموم کنی و مرور هم کنی منایعش رو و خیالت راحت یکماه وقت داری اگه هر روز روزی دوساعت قت بذاری برا منابع بنظرم تمومن تا اردیبهشت

از همین حالا تا اردیبهشت نهایی رو بخون اول 12 بعد نهایی11 و یه سری فصل ها از درس های کنکور ک تست های بیشتری میاد و راحته روبخون فقط همون فصل هارو بخون چون وقت نمیکنی همه رو بخونی

نهایی رو انق مسلط شو ک تو خرداد فرجه امتحانات فقط نمونه سوال حل کنی

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

کنکوریوم، چند کنکور و دور دنیا

هر ویژگی خوبی که این کتابا داشتن رو در مارکوپولو آوردیم و کمبودهایی هم که رتبه‌های برتر گفتن وجود داشته رو سعی کردیم به پکیج اضافه کنیم.

نتیجه این شد که تیم خلاق ماز علاوه بر اون ویژگی‌های روتین، یک سری ویژگی جدید هم به مارکوپولو اضافه کردن:

⭐️ بسته امتحان نهایی (هر چیزی که برای ۲۰ شدن لازم داری)

⭐️ تخمین رتبه و تراز براساس درصد کنکور و نمره نهایی (با چهار روش متفاوت)

⭐️ پیش‌بینی کنکور ۴۰۴ و نهایی ۴۰۴

⭐️ پادکست‌های مشاوره ای برای یادگیری دقیق فوت و فن‌های ایام جمع‌بندی و نکات حرفه‌ای سر جلسۀ کنکور

⭐️ پاسخنامه فوق تشریحی به سبک ماز

⭐️تحلیل ویدیویی سؤالات کنکور توسط اساتید و دبیران ماز

و…

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

قطعا تمرکزت بذار نهایی چون اجباری شده براتون یازدهم رو امتحان بدید و اگر ندی صفر رد میکنناگر نهایی ر ...

بنظرتون میرسم توی این سی روز هم نهایی رو پیش ببرم هم کنکور اردیبهشت رو🥺😭اخه چیزی نمونده واقعا 

عمومی هارو چیکار کنم؟بذارم بعد اردیبهشت بخونمشون؟

کنکور اردیبهشت دیگه وقت کمه وقتت و بذار برای تیر و نهایی اردیبهشت هم هر چی خوندی میزنی فصلای مهم و د ...

بنظرت عمومی هارو بعد از کنکور اردیبهشت به کوب بخونم میشه جمع کزد؟

اخه الان نمیخوام عمومی بخونم دوست دارم یه درصدی کنکور اردیبهشت بزنم حداقل صفر نباشم😭🥺

بله بفرمایید .

من رشتم تجربیه پشت کنکوری هستم  با پایه تقریبا ۰ تا ۱۰ ۱۵ درصد 

تا الان چیز خاصی نخوندم و جمع بندی هم اصلا نکردم 

بنظرتون توی این زمان باقیمونده چجوری بخونم و چیکار کنم😭

تمرکزم رو بذارم روی نهایی ها  و کنکور تیر یا کنکور  اردیبهشت؟

فردا بهم یاداوری کن تا از هر درس فصل های مهم  رو بهت بگم

بشین روزی بالای 12 ساعت بخون مطمین باش خدا تلاش هات بی نتیجه نمیذاره

فقط شروع کن و ناامید نباش

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗