2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه سوال …موهای کرکی صورت تاثیری توی جوش و نخوابیدن کرم روی صورت دارن؟؟ بهترین روش از بین بردن موهای ...

بله تاثیر دارن البته روی پوست هایی که کاملا هیدراته هستن و مشکلی ندارن اوکیه و توی میکاپ تاثیر بدی نمیذاره .

کرکی نازک و نرم رو جوش تأثیری نداره ولی اگه تیز شده بله روی جوش زدن اثر بدی میذاره .

روش برای از بین بردن دائمی وجود نداره فقط لیزر هست که اونم روی موهای کرکی نتیجه عکس میده و بدتر میشه و طول لیزر بیشتر میشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مرسی نظرت درباره آبرسان کلیون و دورچشم زیر ۴۰ سال لافارر چیه؟

ابرسان چندمنظوره کلیون اون مدلش که در آبی اسمانی داره محشره .

دور چشم لافارر بدون تاثیر  هست و اصلا پیشنهادش نمیکنم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مرسیییاین چی خوبه؟ واسه منافذ؟

نه عزیزم نیاسینامید ویتالیر تأثیری رو منافذ نداره

نیاسینانید اینکی لیست و اوردینری و کوزارکس خوبه

بله تاثیر دارن البته روی پوست هایی که کاملا هیدراته هستن و مشکلی ندارن اوکیه و توی میکاپ تاثیر بدی ن ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم،پوستم دهیدراته مختلط هست، میخوام یه روش درست انتخاب کنم برای موهای صورتم، نمیدونم چیکار کنم، کرم روی صورتم نمیخوابه 

ممنونم از راهنماییت عزیزم،پوستم دهیدراته مختلط هست، میخوام یه روش درست انتخاب کنم برای موهای صورتم، ...

هفته ای ۲ بار اسکراب کنید .

اگه به کرم موبر حساس نیستید گزینه خوبیه اسیبی ایجاد نمیکنه و جوش نمیاره و موها ضخیم نمیشه. 

یا از تیغ اصلاح ابرو استفاده کنید .

قبل از کرم پودر روتین سبک ابرسان انجام بدید و پرایمر بزنید .

حتما کرم پودر رو به روش درست با براش و بیوتی بلندر بزنید .

قبل از فید کردن اسپری فیکس بزنید .

برند های خوب انتخاب کنید که روی پوست خوب بخوابن.  الان چه برندی میزنید ؟ هر چه سبک تر باشه بهتره و فقط روی جاهایی که لک یا مشکلی هست کرم پودر بزنید چون به بقیه صورت باید کانتور و رژگونه و کانسیلر بزنید و لایه ها روی هم سنگین میشه .

پس دورچشم گارنیر بگیرم؟؟

بله گارنیر .

اگه هم میلیا دارید یا مستعد میلیا هستید ویتالیر بگیرید .

بله گارنیر .اگه هم میلیا دارید یا مستعد میلیا هستید ویتالیر بگیرید .

مرسی عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم دیگه اخریشه من ویتالیر سرم شستشو ویتامین سی صورتش رو گرفتم اما پوستم بشدت بهش واکنش نشون داد و جوش های ریز زیادی زد اگه دورچشمش رو بگیرم ممکنه بازم پوستم واکنش نشون بده؟

هفته ای ۲ بار اسکراب کنید .اگه به کرم موبر حساس نیستید گزینه خوبیه اسیبی ایجاد نمیکنه و جوش نمیاره و ...

ممنونم از توضیحات عالی تون🌸🌸🌸

اسکراپ میزنم هفته ای دوبار

برای موهای صورتم تا بحال کاری نکردم نمیدونم حساسیت بده یا نه،فقط نمیخوام هی تیز تیز دربیاد،به لیزر فکر میکردم نمیدونم خوب بشه یا نه

روتین خوبی ندارم،شوینده و ابرسان اینا میخوام برم بگیرم،اگر مارک مناسبی مدنظرتونه ممنون میشم بگین 

کرم پودر رو به حالت ضربه ای میزنم ولی با انگشت(بعد از اسکراپ باشه قشنگ میخوابه رو صورتم) قبلش هم پرایمر میرنم مارک لورال برای مهمونی و جاهای مهم اینا، برای بیرون که زیاد مهم نیست مارک ایرانی میزنم

متوجه شدم، من آرایش سبک میکنم لایه لایه نمیشه،کانسیلر و کانتور رو حذف کردم با پنکک تیره روشن با قلمو یکم میزنم

مرسی عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم دیگه اخریشه من ویتالیر سرم شستشو ویتامین سی صورتش رو گرفتم اما پوست ...

نه عزیزم دور چشم اینطوری نیست ولی شوینده و میسلار ممکنه باعث جوش بشه . امکان اینکه دور چشمش حساسیت بده وجود نداره اما اگه به ویتالیر حس خوبی ندارین همون گارنیر بگیرید که بت حس خوب استفاده کنین و نتیجه بگیرین🌱❤️

پوستتون چه نوعی هست؟ چون ویتامین سی برای همه پوستا مناسب نیست و اکثر تایپ های پوستی به ویتامین سی حساس هستن قبلش باید اول محصولاتی که ویتامین سی دارن رو تست کنن بعد استفاده کنن من خودمم حساسیت دارم .😁

نه عزیزم دور چشم اینطوری نیست ولی شوینده و میسلار ممکنه باعث جوش بشه . امکان اینکه دور چشمش حساسیت ب ...

پوستم مختلطه عزیزم سمت چونه و بینی و پیشونی چربه مخصوصا صبح ها ک بیدار میشم چربی کاملا محسوسه 

ممنونم از توضیحات عالی تون🌸🌸🌸اسکراپ میزنم هفته ای دوباربرای موهای صورتم تا بحال کاری نکردم نمیدون ...

عزیزید❤️

نه لیزر اصلا گزینه خوبی نیست 

روتین : میسلار _ شوینده _ ابرسان و مرطوب کننده_ ضدآفتاب.  اینا رو همه باید داشته باشن و با توجه به مشکلات پوستی بهش محصولات دیگه اضافه میشه .

میسلار گارنیر _ شوینده کوزارکس_ ابرسان و مرطوب کننده تگودر_ ضدافتاب ایزدین .

اینا پیشنهاد منه قیمتشون متوسط هست اگه رنج قیمت خاصی مدتظرتونه بگید برندای دیگه معرفی کنم .

قبل کرم پودر روتین انجام بدید و بعدش پرایمر بزنید .

کرم پودر رو اول با براش بزنید بعدش بیوتی بلندر نم دار رو بردارید به صورت ضربه ای بزنید .

روش اسپری فیکس بزنید .

هر چی محصولات پودری کمتر استفاده بشه ارایش تمیز تره .