2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستم مختلطه عزیزم سمت چونه و بینی و پیشونی چربه مخصوصا صبح ها ک بیدار میشم چربی کاملا محسوسه

پس هیچوقت محصولات شوینده و تونر و ابرسان بر پایه ویتامین سی نگیرین اغلب پوست های مختلط و چرب با ویتامین سی سازگار نیستن . البته فقط محصولاتی که روی کل سطح پوست زده میشه مثل شوینده و تونر.

دور چشم گارنیر هم ویتامین سی داره اما باعث جوش نمیشه .

دورچشم ام کیو هم قیمتش از گارنیر مناسب تره و مثل گارنیر باکیفیت هست و ویتامین سی نداره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
عزیزید❤️نه لیزر اصلا گزینه خوبی نیست روتین : میسلار _ شوینده _ ابرسان و مرطوب کننده_ ضدآفتاب. اینا ...

ممنونم عزیزم ❤️🌸

نه همینا خوبه قیمت متوسط میخوام بگیرم ممنونم

اسپری فیکس رو یعنی قبل از رژگونه و هیلایتر بزنم؟؟کرم پودر رو اوکی کردم اسپری بزنم؟

و اینکه من پودر فیکس میبیلن گرفتم ، از همون بجا اسپری هم بزنم میشه؟

درسته من چون پوست چرب دارم فکر میکردم محصولات  پودری برام بهتر از چربه،وگرنه کانسیلر و کانتور چرب دارم از همونا میزنم 

عزیزم بنظرتون آبرسان نوتروژینا بگیرم چطوره ؟پوستم چرب

نه عزیزم محصولات نوتروژینا مخصوصا شوینده و ابرسان ومرطوب کننده اش رو اصلا پیشنهاد نمیکنم خیلی بده .

ابرسان تگودر _ رویوال عالی هستن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم ❤️🌸نه همینا خوبه قیمت متوسط میخوام بگیرم ممنونماسپری فیکس رو یعنی قبل از رژگونه و هیلا ...

بله یکبار وقتی کرم پودر رو زدید یکبار وقتی میکاپ تکمیل شد .

پودر فیکس هم باید استفاده بشه اگه روش زدنش اشتباه باشه ارایش کثیف به چشم میاد . اول پشت دستتون پودر کم بریزید بعدش با پدبالشی مثلثی روش فشار بیارید تا پودر به پد بچسبه و ازش نریزه فقط رد پودر روی پد بمونه کافیه و فقط روی فک زیر استخوان گونه و زیر چشم ها و روی پیشونی و بینی فیکس بزنید روی گونه ها و شقیقه  و بالای پیشونی نزنید

بیشتر ببینید
بله یکبار وقتی کرم پودر رو زدید یکبار وقتی میکاپ تکمیل شد .پودر فیکس هم باید استفاده بشه اگه روش زدن ...

متوجه شدم،خیلی خیلی ممنونم از توضیحات کامل تون،با شما حرف زدم علاقمند شدم به خودم بیشتر برسم😅🥰🌸ایشالا همیشه شاد و سلامت باشین، مرسی که با حوصله راهنمایی کردین،درخواست دوستی میدم اینجا گمتون نکنم🙂❤️

متوجه شدم،خیلی خیلی ممنونم از توضیحات کامل تون،با شما حرف زدم علاقمند شدم به خودم بیشتر برسم😅🥰🌸ای ...

قربونت عزیزدلم 🌱❣️

محبت دادی همچنین قشنگم

حتمااا خوشحال میشم هر موقع سوالی بود در خدمتم❤️

بیشتر ببینید
نه عزیزم محصولات نوتروژینا مخصوصا شوینده و ابرسان ومرطوب کننده اش رو اصلا پیشنهاد نمیکنم خیلی بده .ا ...

گلم میشه ی ادکلن خوبم معرفی کنی پخش بو، ماندگاری داشته باشه دیگه کلافه شدم از بس پولم هدر رفت

اللهم صل علی محمد و آل محمد

قربونت عزیزدلم 🌱❣️محبت دادی همچنین قشنگمحتمااا خوشحال میشم هر موقع سوالی بود در خدمتم❤️

فدات شم، امیدوارم منم اگر کمکی از دستم بر بیاد توی تاپیکاتون راهنمایی کنم❤️🌸بازم مرسی🙂

گلم میشه ی ادکلن خوبم معرفی کنی پخش بو، ماندگاری داشته باشه دیگه کلافه شدم از بس پولم هدر رفت

عطر لیبر _ بلک اوپیوم _ لاتوسکا 

ماندگاری خیلی خوبی دارن عزیزم و خیلی شیک و خوشبو هستن .

اگه هم قیمت مناسب میخواین شرکتی های اماراتی ماندگاری خوبی دارن

بیشتر ببینید
فدات شم، امیدوارم منم اگر کمکی از دستم بر بیاد توی تاپیکاتون راهنمایی کنم❤️🌸بازم مرسی🙂

😘❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
فداتفقط بین تگودر و کلینیک کدومو بگیرم آبرسان؟

صد درصد کلینیک .

البته اگه اصلش رو پیدا کردی بگیر چون تو ایران ۹۹ درصد فیکه .

ولی اگه پیدا نکردی تگودر هم گزینه خوبیه اقتصادی تره و تو رنج قیمت مناسب کیفیت نسبتا بالایی داره

بیشتر ببینید