2777
2789

خسته شدم بخدااا 

شش ساله با فوبیاش دارم زندگی میکنم 

اصلا قبل ازدواج مارمولک ندیده بودم از چهارده سالگی که عروس اومدم خونه چون قدیم ساخته پر مامولکه حیاطش ،

منم میترسم شاید بنظرتون مسخره بیاد ولی بخدا میترسمم الآنم که صبح پاشدم با انرژی که مثلا آشپزخونه رو برسم دیدم یدونه مارمولک گنده رفت زیر کابینت 

منم اومدم نشستم رو مبل از ترسم تا شوهرم از سرکار بیاد یکساعت دیگه پیدا کنه بکشه 

این چه شانسی من دارم چرا راحت نمیشم از این باغ وحش 😭

حق داری

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم می ترسم، حیاط ما هم داره، چکار میشه کرد، خدا ان شاءالله به شما و ما یک خونه تازه ساخت بده 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

قطعا تو دهن مارمولک جا نمیشی بهتره زندگی مسالمت آمیزی باهاش داشته باشی

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

درکت میکنم دوساله تو ی خونه ایم ک سقفش پر قاب نوریه. پرش پشه ست از اینا ک کرم میشن خدامیدونه چقد مواد غذایی ریختم دور. کاش ی تونه خوب پیدا کنیم تا یکی دوماه دیگ بریم. اینم ظاهرش خیلی لوکسه ولی قدیمیه متاسفانه

چه سخت چرا نمیرین از اونجا

چون نمی‌تونیم از اینجا گورمونو گم کنیم 

خونه پدرشوهرمه اینجا ،پارسال خودمون یه خونه کلنگی شصت متری رو وام و طلای فروختن به زور خریدیم پول کم اومدم دادیم رهن مستاجر،الان باید پول مستأجر که دویست تومان هست رو بدیم تخلیه کنه تا ما بریم خونه مون🥲

من شنیدم یه سمی داره فک کنم حالت پودریه هرجا بریزی عین یه مرزه براش و نمیتونی بیاد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

منم فوبیای مارمولک دارم

تو مجردی خونوادم درکم نکردن

مامانم که منو میزد

بابامم با مارمولک مرده میدوید دنبالم که مثلا میخواستند کمک کنند ترسام بریزه فرض کن فوبیا میدونی چیه دیگه خودت

الانم خونه شوهرم مارمولک فراوون و اونم که ...

کلا خبلی بده من درکت میکنم 😭

اگزمای شدید،تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.خدایا دنیایت را دوست ندارم سخت است مردم به من طعن میزنند همیشه باید بچه ها را ببینم و تو یک فرزند هم به من ندادی. شکرت

بیشتر ببینید