2777
2789
عنوان

من تا کی با مارمولک‌ها زندگی کنم خداااا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 92 پست
با ترست باید رو به رو شی مثلا ملخ رنگ و چشمای زیبایی داره از پاهاش بگیر و نگاش کن

واقعا میگی اینو 

یه بار ملخ اومده بود راه پله منو بچه هام از ترس خودمون رو تو خونه حبس کرده بودیم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفت بریز

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

وای بهت حق میدم 

منم همیمطورم 

زندگی تو بهار و تابستون زهرمااااارم میشه

اصلا دلیل آفرینش این موجود نکبت چندشو نمیفهمم.‌

وقتی میبینمش تو خونه علاوه بر ترس 

غذام نمیتونم بخورم 

اعصابم میریزه بهم 

بیزارم ارش بیزااااااااار

جرات نمیکنم موقع تمیز کاری زیر فرشارو بیارم بالا 

یا برم تو پارکینگ حیاط 

از گرما میمیرم ولی در حالو باز نمیزارم 

کاش نسلش منتقرض میشد

من از سوسک میترسم بزرگا اینقدر زیادن وقتی تو سقف دستشویی حرکت میکنن احساس میکنم الان سقف میاد پایین شوهرمنم بی فکره منم میترسم روزی بیستا میکشم مارمولک وعقرب ومار وهزارپا و موش تازه خلاص شدم از هیچی اندازه سوسک نمیترسم

منم بشدت میترسم اسی

خونه شهرستان داریم چون محیط بازه و حالت روستایی داره مارمولک داریم منم بشدت ترسو ولی کنار اومدم یه جورایی میبینم میترسم ولی چاره ای نیست تابستونا که شهرستانم عجل منن اینا.

هزارپا و عقرب هم میاد پارسال ۱۱محرم شب تو خواب عقرب دستمو زد به مرگ رسیدم  از درد خواهر.

پارسال چسب موش گذاشتم برا مارمولک کنار در وروری آشپزخونه اینقدر  بچه مارمولک روش گیر کرده بود.امسالم میذارم. 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
بیشتر ببینید

قبلا یجا مستاجر بودم وقتاییکه بیکار وتنهابودم میرفتم با شلنگ رو آجر های دیوار حیاط آب می‌ریختم که مارمولکا بیان بیرون بعد با یه قله کمان با سنگ میزدم هرچند به هدف نمی‌خورد ولی بیکاربودم خب😄

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

مثل منه بدبخت نزدیک 7ساله طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنیم همه چیم ته حیاط حموم.دسشویی.آشپزخونه تابستون پر از سوسک و مارمولک.زمستون یخ بدبختی دخترم خیلی میترسه بیچاره مارمولک و سوسک آویزون بالای دسشویی و رو دیوارا مرده شور این خونه رو ببرن که از روزی که اومدم توش فقط مریضم

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
بیشتر ببینید