2777
2789

بچه ها برا منافذ چیکار میکنین؟ و چی پیشنهاد میدین

فوم سیگل چطوره؟

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای منافذ راه حل زیاده ولی برای هر پوست متفاوته.

روتین عادی که همه باید داشته باشن رو رعایت کنید یعنی میسلار_ شوینده_ تونر_ ابرسان و مرطوب کننده_ ضدآفتاب. 

تا پوست خوب پاکسازی نشه منافذ نمیرن پس این روتین پایه رو جدی بگیرید .

اگه روتین پایه رو دارید و هنوز منافذ باز دارید باید محصول دیگه ای اضافه کنید :

اگه پوستتون چربه و هیدراته هست : نیاسینامید 

اگه پوستتون خشکه یا چرب و دهیدراته هست : آبرسانی با هیالورونیک 

اگه بالای ۴۰ سال هستید : کلاژن و ویتامین سی 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برای منافذ راه حل زیاده ولی برای هر پوست متفاوته.روتین عادی که همه باید داشته باشن رو رعایت کنید یعن ...

مرسیییی

شوینده سیگل خوبه؟

یا چی مثلا ؟

پوستم مختلطه

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود

آبرسان و کرم دور چشم خوب چی بگیرم؟

ابرسان تاچا یا کلینیک 

دور چشم سام بای می 

اگه قیمت مناسب میخواین : ابرسان رویوال _ دور چشم گارنیر یا ویتالیر

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برای منافذ راه حل زیاده ولی برای هر پوست متفاوته.روتین عادی که همه باید داشته باشن رو رعایت کنید یعن ...

یه سوال …

موهای کرکی صورت تاثیری توی جوش و نخوابیدن کرم روی صورت دارن؟؟ بهترین روش از بین بردن موهای صورت چیه؟؟

مرسییییشوینده سیگل خوبه؟یا چی مثلا ؟پوستم مختلطه

نه عزیزم پیشنهادش نمیکنم .

شوینده کوزارکس خوبه 

اگه اقتصادی میخواین : شوینده ژنو _ سیمپل