2777
2789
عنوان

کسی بوده درده یه آدم سرطانی رو بدونه چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 37 پست
برو بگو مادرم اینطوری شده منم میخوام سی تی یا ام آر آی از کل بدن و استخونام بدم برام بنویسمادرت حالش ...

باشه مامانمو عمل کردیم توموره گردن و مثانه 3ساله که زمین گیره بعد 3سال با این عمل بدتر شد الان دیگه حتی نمیتونه بشینه فقط دراز کشیده تکون نمیخوره دارم آب میشم باید بهش برسم منم اینطوری... نمیخوام بمیرم نمیخوام درد عمونمو بریده میترسم چیکار کنم

مثلا سرطان روده وقتی دیگه خودشو نشون میده که فرد وزن شدیدی کم کنه دلدردای شدیدی داشته باشه یا یبوست ...

من کجامن کجامه که زده به استخونام و فریادم بلند میشه فکر میکنم ریه یا دهان یا حنجره باشه سیگار خیلی کشیدم بدبخت شدم اخه چرا. چیکار کنم چجوری اروم شم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باشه مامانمو عمل کردیم توموره گردن و مثانه 3ساله که زمین گیره بعد 3سال با این عمل بدتر شد الان دیگه ...

آخی عزیزم من خودم درد تو رو کشیدم بری تاپیکام رو ببینی کمی اشاره کردم چون انقد برام سنگین بود که حتی دلم نمیخواست مستقیم براش تاپیک بزنم مادرمم از دست دادم الانم همش ترس مریضی و بی کسی دارم قرص آرامبخش میخورم به نظرم تو هم برو یه روانپزشک بگو برات بنویسه حداقل یه کم آروم بگیری

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آخی عزیزم من خودم درد تو رو کشیدم بری تاپیکام رو ببینی کمی اشاره کردم چون انقد برام سنگین بود که حتی ...

خیلی سخته مادرم داره آب میشه جلوی چشمام منم اینطوری شدم پراز دردم نمیتونم بخوابم حتی از فکروخیال و درد دعا کنین