2777
2789

خیلی خیلی سخته فالوور جمع کردن

منم یه انلاین شاپ دارم، تازه شروع کردیم

اکثرا دوستام فالو کردن و پیج هایی که حوزه ی کاریمون مثل همه

تاااازه شدن 136 تا 😁 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی خیلی سخته فالوور جمع کردنمنم یه انلاین شاپ دارم، تازه شروع کردیماکثرا دوستام فالو کردن و پیج ها ...

پرپری مشتری هم داری؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
پرپری مشتری هم داری؟

فعلا مشتری هامون دوستامون بودن 

غریبه راستش نه

از اسفند شروع کردیم

عیدم که هیچی 

سفارش جدیدمون دیروز رسیده میخوایم فعالیتمونو شروع کنیم دوباره 😍

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بیشتر ببینید
فعلا مشتری هامون دوستامون بودن غریبه راستش نهاز اسفند شروع کردیمعیدم که هیچی سفارش جدیدمون دیروز رسی ...

ان شالله که پر فروش باشه و کارت بگیره 

پیجت رو بده بلاگرهای شهرتو ن تبلیغ کنن خیلی موثره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
پیج تو بده

Paapiion.shop 

بیشتر ببینید
ان شالله که پر فروش باشه و کارت بگیره پیجت رو بده بلاگرهای شهرتو ن تبلیغ کنن خیلی موثره

آره یه خورده پا بگیریم حتما اینکارو میکنیم👌🤗😍 مرسی عزیزم🙏😇

بیشتر ببینید
اسی زیر پستای ارایشگرا یا لوازم آرایش فروشی ها کامنت بزار مسابقه و تخفیف بزار

اینستا اجازه نمیده محدود میکنه😵‍💫

بیشتر ببینید
چن روز یهر چن تا دونه کامنت بزاری کادت نداره

من یبار زیر یه پست که برای حمایت بود کامنت گذاشتم هر کی میخواد بیاد همدیگرو فالو کنیم و تعامل کنیم، سریع اینستا بهم پیام داد که کامنتت رو حذف کردیم و.... منم دیگه ترسیدم اصلا نذاشتم

بیشتر ببینید