2777
2789
عنوان

کسی بوده درده یه آدم سرطانی رو بدونه چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 37 پست
چکاپ کامل انجام بدینان شالله که مشکل خاضی نداشته باشین

چکاپ کامل دادم چیزی نبود ولی دردم خیلیه خیلیی نمیتونم نه بشینم نه وایسم نه راه برم سیخ فرو میکنن تو بدنم انگار همه جام درد میگیره الانم 1ماهه گلو درد دارم گلوم باد کرده صدامم داره میگیره هه چیکار کنم مادرم اینجوریه منم اینجوری یحیی ایخدا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چکاپ کامل دادم چیزی نبود ولی دردم خیلیه خیلیی نمیتونم نه بشینم نه وایسم نه راه برم سیخ فرو میکنن تو ...

من میگم به خاطر استرس و فشار عصبی هست که داری

خودتو بیمار میدونی و به خودت تلقین میکنی

وقتی همه راه ها رو رفتی و سالمی 

از کی نشون میده

مثلا سرطان روده وقتی دیگه خودشو نشون میده که فرد وزن شدیدی کم کنه دلدردای شدیدی داشته باشه یا یبوست شدید یا حتی فقط دیدن خون لخته یا تیره تو مدفوع ممکنه سرطان روده باشه که معمولا عمل میشن و شیمی درمانی 

یا مثلا یکی فامیلامون بیرون ریه ش بین سینه و ریه تومور داشت با ضهف سیستم ایمنی فهمیدنش و البته حساسیتای پوستی شدیدی گرفته بود 

جراحی نشد بکنن شیمی درمانی رو کامل انجام دادن من خودم دیدم بعد که برمیگشت از شیمی درمانی مثل بچه زار میزد تا چند یاعت و از درد بدن به خودش میپیچید 

کل بدنش لاغر شده بود موهاش کامل ریخته بود 

یا مثلا بچه یکی همکارام سرطان خون داشت میگفت تب مداوم داشت و ضعیف شده بود آزمایش میدن میفهمن سرطان خون داره

باید بری سی تی اسکن یا ام ار آی بدی هر چی باشه داخلش مشخصه ولی اگه یه ساله این مریضی نیست چون این مر ...

فقط سی تی اسکن ریه دادم گفتن چیزی نیست. ام آر ای کل بدن باید بدم؟ پیش چه دکتری باید برم بنویسه؟ همین مخصوص سرطان رو برم چون اکثر دکترا رو رفتم هیچی به هیچی 

فقط سی تی اسکن ریه دادم گفتن چیزی نیست. ام آر ای کل بدن باید بدم؟ پیش چه دکتری باید برم بنویسه؟ همین ...

برو بگو مادرم اینطوری شده منم میخوام سی تی یا ام آر آی از کل بدن و استخونام بدم برام بنویس

مادرت حالش چطوره؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...