2777
2789
عنوان

اگه شما بودین با کسی که دوسش ندارین ازدواج می‌کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 92 پست
تا حالا بغلم نکرده ولی خب دوست ندارم دستمو بگیره یا باهام حرف بزنه

چون بابات مجبورت کرده باهاش ازدواج کنی گارد داری نسبت بهش. یکم گاردت را بازکن

خوبیاش را ببین شاید دلت لرزید براش

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
یه کیسی برام پیش اومد که خیلی خیلی شغل خوبی داشت و اخلاق خوبی هم داشت خانواده به شدت راضی بودن اما ۲ ...

تو حتما خانوادت پشتت بودن من اگه بهم بزنم واویلا میشه 

منم از همین میترسم اگه عشق بوجود نیاد اون وقت هر دوم بیچاره میشیم پسر خالم با یه دختر ازدواج کرد یکسال هم باهم زندگی کردن ولی ازش جدا شد چون از اول دوسش نداشت با اینکه دختره عاشق پسره خالم بود ولی نه تنها پسر خالم بهش علاقه مند نشد بلکه زنش هم ازش زده شد حتی زنش خودش رفت درخواست طلاق داد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا همین اشتباه تورو 15 سال قبل کردم و یه ذره علاقه تو یک سال عقد به وجود نیومد و جدا شدم، اعتراف ...

من عقد نکردم و فعلا نامزدیم 

منم دقیقا اینجوری ام چند روز پیش نامزدی دختر عموم بود با کسی که خیلی دوسش داشت بعد همش میگفتن و میخندیدن بخدا انگار توی دلم آتیش بود چرا من نباید با عشق ازدواج میکردم 😭💔

با موقعيت شما مجبورم زندگى كنم ولى خودم باشم نه كسى بهم زور نميتونه بگه

چرا اگه جای من باشی و یه پدر مثل من داشته باشی بهت زور میگن 

بخدا مامانم چند بار خواسته از دست بابام خودکشی کنم اگه بدونی تو خونه چقدر اذیتمون می‌کنه 

خیلی عجیبه که دوستش نداری.وقتی پسری ظاهرش خوبه، شرایطش خوبه، اخلاقش خوبه و دوستت داره، عجیبه که دوست ...

راستش نمی‌دونم 

فقط میدونم دوسش ندارم اگه بابام نبود هیچ وقت باهاش ادامه نمیدادم

حالا که اینقدر خوبه و دوست داره ،تازه نامزد هم که کردین .یه مدت صبر کن شاید مهرش به دلت نشست.پسر خوب ...

همه این حرف شما رو میزنن 

اگه ازدواج کنی مهرش به دلت می افته 

خدا کنه بی افته اگه نی افته که جفتمون بد بخت شدیم 

اگه دوسش نداری سری تمومش کن حداقل آینده اون بدبخت و تباه نکن شاید یکی بهتراز تو نصیبش بشه بهش ظلم نک ...

خودمو چیکار کنم بخدا اگه بابام نبود فردا تمومش میکردم 

ولی بابام بیچارم می‌کنه میدونم😭

اسی یه کاری کن اون خودش بگه‌نمیخوادت یه کاری کن اون از تو بدش بیاد بهش نگو دوستش نداری ولی کثیف و ای ...

😂

اون وقت قشنگ آبروم می‌ره چون به علاوه اینکه پسر عمومه مادرامون دختر خالن