2777
2789
عنوان

اگه شما بودین با کسی که دوسش ندارین ازدواج می‌کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 92 پست
نه بخدا نمی‌دونم چرا نمیتونم دوسش داشته باشم میگم اگه بعد ازدواج هم هیچ وقت مهرش به دلم نیو افته چی. ...

پدرت نباید مجبورت می کرد

بازم خدا رو شکر ی آشغال و کتک بزن و بی ناموس نیس شوهرت 

ولی دوست داشتن هم خیلی مهمه

من با همین شرایط با فامیل ازدواج کردم دوتا بچه دارم ولی هنوزم عاشق شوهرم نیستم کاش با عشق ازدواج میکردم واقعا حسرتش رو دلمه...با عشق ازدواج کن اگ حسی نداری مطمئن باش هیچ وقت نمیاد این حس

دوسش دارم ولی حس میکنم از رو دلسوزی از رو اینک بابای بچه هامه براشون زحمت میکشه و اینا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به پسره بگو نمیتونی تا آخر عمر با کسی باشی که دوستش نداریولی از اونجایی که من عقده ی محبت دارم قطعا ...

منم هیچوقت هیشکی بهم محبت نکرده تو خونمون همش دعوا و بد بیراهه 

بابامو چیکار کنم بد بخت تر از اینم میکنه

نه بخدا نمی‌دونم چرا نمیتونم دوسش داشته باشم میگم اگه بعد ازدواج هم هیچ وقت مهرش به دلم نیو افته چی. ...

همه چیز نسبیه. منم مجبور به ازدواج شدم، با کسی که از بچگی ازش به شدت بدم میومد، اما بعد عقد کم کم علاقه بوجود اومد، خداروشکر الان بعد 16 سال راضیم.. 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
بیشتر ببینید
اگر مرد خوبیه ترکش نکن مگه اینکه بعدش بتونی با بابات و اذیتاش کنار بیای مخصوصا بعد این موضوع

از همین میترسم ولی میگم اونم نباید با کسی ازدواج کنه که بهش هیچ علاقه ای ندارم 

کاش بابام میمرد 

من فکر می کنم چون به اجبار بوده ذهنت مقاومت می کنه در برابر علاقه مند شدن،از دید روانشناسیش دارم میگم.چون ممکنه فکر کنی حتما افراد بهتری برات هستن و این ازدواج اجباری تو‌رو داخل قفس کرده و جلوی فرصت های دیگه و بهتر زندگیتو گرفته.اینجوری نیست؟؟؟

همیشع یادت باشه با کسی ازدواج کنی که دوستت داره نه کسی که فقط تو دوستش داری و اون نداره،چون در صورتی که تو دوسش داشته باشی ولی اون نه،اونقدر اذیتت میکنه که خوات ازش بالاخره متنفر میشی،

اگرم اون دوستت داشته باشه قدر ش رو بدون، خیلیا دوست دارن جای شما باشن

از همین میترسم ولی میگم اونم نباید با کسی ازدواج کنه که بهش هیچ علاقه ای ندارم کاش بابام میمرد

میدونی چرا میگم به این راحتی ترکش نکن؟ چون گاهی وقتا ما وقتی ینفرو از دست میدیم تازه میفهمیم که چیو از دست دادیم اگر شخص خاص دیگرو دوست داشتی بحثش جدا بود یا اگر‌پسر خوبی نبود بخاطر همین بیشتر فکر کن و فقط احساسی تصمیم نگیر امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

من ازت چند سال بزرگ ترم،ولی می خوام بگم اون بیرون خبر خاصی نیست عزیزم.

سلامت اخلاقی،تعهد،عشق و علاقه،کاری بودن و با عرضه بودن و شرایط اقتصادی متوسط،چیزیه که درصد بسیار پایینی از پسرای امروزی دارنش😅من الآن پیش خودم میگم کاش چند سال پیش مثلا با همون پسرایی که سالم بودن و دوسم داشتن ازدواج می کردم...هر چی بزرگ تر میشم بیشتر به خیط بودن اوضاع جامعه پی میبرم.

اگه پسر عموت ویژگی های بالارو داره بدونکه جز ده درصد خوب جامعه آماریه،درسته آسون به دستت اومده ولی بی ارزش نبینش

از خدا میخوام تو همین لحظه محبت همسرت به دلت بیوفته

دخترم، گل من، عشق همین مردیه که کنارته و دوستت داره.جای دیگه دنبالش نباش.

آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم/یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم

خدا رو بابت همسر سالمی که بهت داده شکر کن و از زندگیت لذت ببر.با عشق چشماتو باز کن.با عشق تو خونه ات زندگی کن.با عشق به همسرت نگاه کن،ایشون الان جدا از تو نیست،جزئی از وجودته،بهترین جای قلبت براش خونه بساز

الهی که سفید بخت بشی 

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃

فقط دیدت و مثبت کن با خودت تکرار کن دوسش داری ، همین که به پات مونده همین که دوست داره خیلیه ...اما ...

دلم براش میسوزه خیلی گناه داره پیام میده ولی همینطور الکی جوابشو میدم زنگ میزنه الکی باهاش حرف میزنم میاد خونمون الکی می‌شینم باهاش حرف میزنم ولی بعدش می‌شینم واقعی گریه میکنم که چرا دارم اینجوری عذابش میدم  چرا دوسش ندارم 😭😭

ولی نمیتونمم جدا بشم 💔

آدمی ک دوستش نداری سخته باهاش زندگی کردنولی واقعا فک می کنم از سر لجبازی با بابات دلت باهاش نیس خودت ...

هنوز عقد نکردیم فعلا نامزدیم 

اگه سختگیری های بابام نبود نه پشیمون نمی‌شدم فقط مشکلم اینه که اگه بهم بزنم واویلا میشه