2777
2789

بعد ۲ ماهه با ی پسر آشنا شدم یسری رفتارهای اشتباه کرددم 

وابستگیمو نشون دادم.خیلی بد کردم 

بنظرتون میتونم عوض کنم جبران کنم 

خیلی بچگی کردم

از این به بعد جبران کن برای شروع هیچوقت دیر نیست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین این کتابها وقتی اثر داره که طرف مقابل هم ادم باشه بلد باشه رابطه نگهدارهیک طرفه خیلی سخته جلو ب ...

اره اتفاقا با این حرفت موافقم 

مثلا کتاب گفته تو دیت اول سنگین و کم حرف 

من اولین دیتم این بودم ولی پسره گف چرا نم حرف زدی ینی هیچ جذابیت نداشت این کم حرفیه 

ولی کتاب گفته داره 

از کتاب فهمیدی که کارت اشتباه بود؟پس خودکتاب راه درستو گفته بهش عمل کن(من این کتابو نخوندم)

اره عزیزم کتاب خوندم یسری جاها مث کتاب بودم واقعا همون بوده

ولی بیشتر گند زدم 

بنظرت میشه ینی طرز فکرشو نسبت ب خودم تغییر بدم این ۲ ماه ک خراب کردم

ینی میشه؟؟طرز فکرشو نسبت ب خودم تغییر بدم؟؟؟ای کاش ای کاش زودتر میخوندم

اره . اغلب پسرا هیچ فکری نمیکنن تویزون سدن برلی بعضیاشونم جذابه فقط از این به بعد با سیاست برخورد کن 

من زمان عقدم سنم کم بود کلی رفتار بی سیاست نشون دادم بعد که افتادم رو دور خودمو اصلاح کردم 

زیادعو با سیلست نباش گاهی اوقات خودت باش

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

من اینو کتابو نصفه خوندم نمی‌پسندم 

کتاب خوبی نیس از نظر من البته 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
اره . اغلب پسرا هیچ فکری نمیکنن تویزون سدن برلی بعضیاشونم جذابه فقط از این به بعد با سیاست برخورد کن ...

عزیزم ینی دوران عقدت مث من بودی جن ماه عقد بودی؟؟

بعدش ک درست کردی رفتار نامزدتم تغییر کرد؟؟؟ینی تونسی طرز فکرشو نسبت ب خودت تغییر بدی؟

اره . اغلب پسرا هیچ فکری نمیکنن تویزون سدن برلی بعضیاشونم جذابه فقط از این به بعد با سیاست برخورد کن ...

میشه یکم توضیح بدی عزیزم؟

که چه رفتاری خوبه و بالعکس؟❤

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
خوب بود که

نه کلا میگه بی محلی کن 

خب طرف با این اوصاف میذاره میره 

همه چی تعادلش خوبه 

من ۴ سال با نامزدم دوست بودیم 

دیگه کلا دستم اومده که چه کنی تعادلش باشه

بیشتر ببینید