2777
2789
عنوان

اگه شما بودین با کسی که دوسش ندارین ازدواج می‌کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 92 پست
خیلیییی سخته اگه خودکشی گناه نبود خودمو میکشتم

دقیقا منم همین فکرومیکنم برای من هنوزچیزی معلوم نیس احتمالا دوماه دیگه ولی خب به احتمال۹۹درصد میشه!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرتون فوت شدن ببخشید طبق امضاتون میگم؟؟

بله قشنگم ۱۱ماهه فوت شدن!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

من فکر می کنم چون به اجبار بوده ذهنت مقاومت می کنه در برابر علاقه مند شدن،از دید روانشناسیش دارم میگ ...

چرا دقیقا اینجوری راستش آره فرصت های خیلی بهتری برام بود  و همش حسرت اونا رو دارم  فعلا عقد نکردم 

ولی بعد نامزدی سعی کردم دوسش داشته باشم مقاومت نکردم ولی انگار نه انگار 

خیلی ازدواج ها هم که با عشق و عاشقی بوده تهش تبدیل به نفرت شده فکر نکن چون عاشق نشدی یا دوست نبودی ا ...

اتفاقا برعکس مطمئن ام اگه باهاش ازدواج کنم همه چیز برام مهیا واز نظر دیگران خوشبختم

ولی اگه مهرش به دلم می افتاد چی 

جدا هم نمیتونم بشم 

خیلی ازدواج ها هم که با عشق و عاشقی بوده تهش تبدیل به نفرت شده فکر نکن چون عاشق نشدی یا دوست نبودی ا ...

اتفاقا برعکس مطمئن ام اگه باهاش ازدواج کنم همه چیز برام مهیا واز نظر دیگران خوشبختم

ولی اگه مهرش به دلم می افتاد چی 

جدا هم نمیتونم بشم 

میدونی چرا میگم به این راحتی ترکش نکن؟ چون گاهی وقتا ما وقتی ینفرو از دست میدیم تازه میفهمیم که چیو ...

همه همینو میگن 

منم تسلیم شدم حتما تقدیرم اینه 

دعا کن مهرش به دلم بی افته که دیگه اینقدر ناراحت نباشم 

روحشون شاد🥲💔

ممنون قشنگم روح رفتگان شماهم شاد!

از خدا میخوام تو همین لحظه محبت همسرت به دلت بیوفتهدخترم، گل من، عشق همین مردیه که کنارته و دوستت دا ...

فعلا فقط نامزدیم عقدم نکردیم 

ولی مرسی عزیزم❤️ 

اگه زوری نیس نکن

زوریه عزیزم ینی مجبوریم دوطرف هم محبوزیم خداروشکر کن طرف دوست داره ولی برای ما دوطرف مجبوریم و میدونم تلخ ترین زندگی دنیاروخواهیم داش!

زوریه عزیزم ینی مجبوریم دوطرف هم محبوزیم خداروشکر کن طرف دوست داره ولی برای ما دوطرف مجبوریم و میدون ...

ببخشید این سوال رو میپرسم طرف برادر شوهرت نیس 

چون گفتی شوهرت فوت شده میگم

ببخشید این سوال رو میپرسم طرف برادر شوهرت نیس چون گفتی شوهرت فوت شده میگم

هس عزیزم هس درس گفتی!