2777
2789
عنوان

اگه شما بودین با کسی که دوسش ندارین ازدواج می‌کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کیسی برام پیش اومد که خیلی خیلی شغل خوبی داشت و اخلاق خوبی هم داشت خانواده به شدت راضی بودن 

اما ۲ بار که باهاش بیرون رفتم اصلا حتی دلم نمیخواست دستشو بگیرم تا این حد حس میکردم فرهنگی هم متفاوت هستیم

۱ سال خودمو زجر دادم به خاطر موقعیت خوبش بمونم 

در نهایت نتونستم و از اون رابطه اومدم بیرون هنوزم یادم میاد از خودم عصبی میشم که چرا خودمو مجبور به این کار کردم اصلا هم پشیمون نیستم حتی اگر دیگه ازدواج نکنی به نظرم بهتره 

چون بگیر نگیر داره بعضی ها میگن بعد ازدواج عشق بوجود میاد ولی برای خیلی ها هم خلاف این ثابت شده

دقیقا همین اشتباه تورو 15 سال قبل کردم و یه ذره علاقه تو یک سال عقد به وجود نیومد و جدا شدم، اعتراف کردم و گفتم دوستت ندارم اصلا، بابات و دلسوزی برا نامزدت رو ولش، چون تا ابد در حسرت عشق خاهی سوخت، هرکس رو می دیدم با عشق ازدواج کرده، انگار دلم رو چنگ میزدن، انگار تو جهنم بودم، جدا شدم 5 سال بعدش با عشق و علاقه ازدواج کردم الانم عاشق شوهرم هستم و خوشحالم جرات کردم و طلاق گرفتم

خیلی عجیبه که دوستش نداری.

وقتی پسری ظاهرش خوبه، شرایطش خوبه، اخلاقش خوبه و دوستت داره، عجیبه که دوستش نداری.

مگه دنبال چه جور پسری هستی؟

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
منم مجبورم باکسی باشم که هیچ علاقه ای بش ندارم خودشم میدونه ولی خب انکاری سرنوشت تقدیرمارو بهم گره ز ...

خیلیییی سخته 

اگه خودکشی گناه نبود خودمو میکشتم 

همین که دلت میسوزه یعنی دوسش داری دوس داشتن همین جوری بوجود میاد

نه عزیزم این دوست داشتن نیست این ترحمه 

ترحم هم عشق نمیشه 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

اینهمه دوستت دارهی ذره هم مهرش ب دلت نیوفتاده؟؟؟

نه بخدا نمی‌دونم چرا نمیتونم دوسش داشته باشم میگم 

اگه بعد ازدواج هم هیچ وقت مهرش به دلم نیو افته چی...اون وقت دیگه بد بخت میشم 

اسی یه کاری کن اون خودش بگه‌نمیخوادت 

یه کاری کن اون از تو بدش بیاد 

بهش نگو دوستش نداری 

ولی کثیف و اینا باش تفکرات چرت و پرت داشته باش😂بزار دلشو بزنی خودش بزاره بره

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

منم مجبورم باکسی باشم که هیچ علاقه ای بش ندارم خودشم میدونه ولی خب انکاری سرنوشت تقدیرمارو بهم گره ز ...

همسرتون فوت شدن ببخشید طبق امضاتون میگم؟؟

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️