2777
2789
خواهش میکنم خداروشکر که از من این حس رو میگیرید مراقب خودت و نی نی جون باش🥰

🙏🙏😍ممنونم چشم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچم مرده سونو بودم الان حتی نمیتونم جلو همسرم گریه کنم که پس نیفته داریم میریم بیمارستان بستری شم

وای وای وای 😭😭😭

تمام سرم و قلبم درد گرفت 😔😔😔

نمیدونم چی بگم 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دعا کن برام درد زایمان ....بچمو دیدم خشک شده خودشو جمع کرده بمیرم من واسش

به خدا از اون موقع اشکم داره میاد که خوندم 

دقیقا نوه عمه ام هم چهار هفته پیش یکهو اینجوری شد 

به خدا دلم نیومد دیشب حتی بهت بگم یا از دلم بگذره برات گفتم مثل اون دوستمون زهرا درست میشه 

شوهرت چی میگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به خدا از اون موقع اشکم داره میاد که خوندم دقیقا نوه عمه ام هم چهار هفته پیش یکهو اینجوری شد به خدا ...

شوهرم باورش نشده نذاشت گریه کنم میگه چرا ب خانوادت گفتی  بیان بچمون زندس دکتر اشتباه میکنه زندس 

من میدونستم از دستم رفته انقد لی لی ب لالاش گذاشتم تا بچمو بخاطر سهل انگاریش از دست دادم

شوهرم باورش نشده نذاشت گریه کنم میگه چرا ب خانوادت گفتی بیان بچمون زندس دکتر اشتباه میکنه زندس من م ...

دیگه کاری نمیشه کرد با این حرفهاش😔😭

نشستم بره تست امنیشور بخره بعد دکتر کشیک تصمیم بگیره

حوصله دعوا وبحث ندارم باهاش اونم بهم ریخته شوکه

بلاخره پدره تنها تفاوتش اینه که دردارو من میکشم اون چیزی حس نمیکنه این مدت ابریزش داغونم کرد. همش گفت عفونته امام حسین حافظ بچس براش وسیله های صورتی خریدیم از کربلا....

کالسکه وکریر قبلا گرفته بودیم عکس سونو رو دیدم خودشو بد جور جمع کرده

انقد گوهن این دولتیا مثلا بیمارستان سپاهه

ریدن دوساعته نشستم تعیین تکلیف نشدم

کلافه شدم خسته شدم چند روزه خواب ندارم نمیخابم میدونستم بچم از بین رفته 

نشستم بره تست امنیشور بخره بعد دکتر کشیک تصمیم بگیرهحوصله دعوا وبحث ندارم باهاش اونم بهم ریخته شوکهب ...

نمیدونم چی بگم فقط یاد خودم و شرایطتم که داشتم میوفتم ولی شما هزار برابر سخت تر هستی

انقد گوهن این دولتیا مثلا بیمارستان سپاههریدن دوساعته نشستم تعیین تکلیف نشدمکلافه شدم خسته شدم چند ر ...

خدابهت صبر بده 

نمیدونم چی بگم فقط یاد خودم و شرایطتم که داشتم میوفتم ولی شما هزار برابر سخت تر هستی

سقط داشتی شما؟

من ازدواج سابقم سقط پوچ داشتم مرده وزنده شدم

درد زایمان جنین مرده چ جوریه خدایا

سقط داشتی شما؟من ازدواج سابقم سقط پوچ داشتم مرده وزنده شدمدرد زایمان جنین مرده چ جوریه خدایا

بله ۱۱ هفته قلبش تشکیل نشد ...