2777
2789

هرسری با خودم میگم سنش بالاس گناه داره براش فلان کارو کنم یجوری گند میزنه به حالم که نگو الان تو تعطیلات میخواستم ببرمش تفریح ولی امشب دوباره حرصمو درآورد نمی‌دونم چرا همش گیر داده به لباس پوشیدن من هرچیزی بپوشم اظهارنظر می‌کنه مثلا تو جمع بلند میگه وااااای این مانتو رونپوش دیگه پارش کن بجای کهنه وسایلا رو دستمال بکش باهاش حالا بخدا مانتوهام قشنگن ها نمی‌دونم چرا اینجوری میگه بخدا من فقط لباسهای شیک وخوشگل میخرم ولی دختراش همه مانتوهاشون از همین لباسای ارزون خونگیه بعد بخدا تو فامیل من به این که لباسام خوشگله معروفم همه هم سن سالام میان از من لباس قرض میکنن

ولش کن سر بحث عوض کن

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امشب دوباره به دختراش با حالت خنده میگه بهار بالاخره شالشو عوض کرد 😏بخدا صورتش یه حالتی کرده عین همین استیکر که فرستادم خب مگه سال یه بار مصرفه که من یه بار پوشیدم بندازم برع

محل نده بابا تختش کمه

محل نمی‌دم ولی واقعا رفته تو مخم هر دفعه میبینه همینارو میگه اونسری میگه واییی برو قیچی بیار من این مانتو رو پاره کنم دختران آنقدر بدون میاد تو اینو میپوشی خب آخه اصلا به تو و دخترات چه ربطی داره

سعی کن هر بار باهاشون مواجه میشی لباسای مختلف بپوشی نه اینکه هی بخری ها همونا که داری حواست باشه دفع ...

آخه اصلا برام آدمای مهمی نیستن که بخوام به این چیزا فکر کنم اون یکی پسرش که فقط میاد لباسای شوهر منو قرض میگیره دختراش هم از این تیپای خونگی میزنم بخدا یه دونه مانتوی مجلسی ندارن یه لباس شیک ندارن زورم از همین میگیره که چرا باید اینا راجع به لباسای من اظهار نظر کنن

آخه اصلا برام آدمای مهمی نیستن که بخوام به این چیزا فکر کنم اون یکی پسرش که فقط میاد لباسای شوهر منو ...

مشخصه که از حسودیه ولی برای آتو ندادن همین کارو بکن اگه حسود باشن که بیشترم میسوزن