2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما زیبا رو و کاملا متین.به عشقت انشالا میرسی حتما.

عزیزم میشه اینم بگی اینکه کی میان خاستگاری ؟ کی بهم میرسیم ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

قدش متوسطه موهاش یه خورده کم پشته ولی پولداره مهربونم هست سرش تو کار خودش هست و خیلی هم شما رو دوست ...

سلام عزیزم مبشه لطفل هرچی ازم حس کردی بگی ؟ و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟میان خاستگاریم ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

خواهش میکنم عزیزم فعلا یک برنامه داری ک مهمهبرات فعلا تمرکز کن روی اون.انشال دو ساله دیگه ازدواج میک ...

عزیزم درسته دو دل هستم برای  کاری که میخوام انجام بدم  نتیجه اش مثبت میشه؟

و از اقوام پسری مجرد و با این مشخصات نداریم 

ممکنه بیشتر توضیح بدید؟ ممنون

عزیزم درسته دو دل هستم برای کاری که میخوام انجام بدم نتیجه اش مثبت میشه؟و از اقوام پسری مجرد و با ...

شاید همه ی اقوام رو نبینی و ارتباط نداشته باشید خیلی اقوام نزدیک نیست

اگه خیر شما و نظر خدا باشه بدونه ک برگشتت ب صلاحت هست حتما.اگه نیومد هم بدون از یک ضربه بزرگ جلوگیری ...

خیلی ممنونم گلم...

اینو برا یکی از بچه‌های سایت میپرسم تعلیق ۱۴ روزه خورده ...

حس زهیر به طلا چیه ؟ و نیتش 

خیلی ممنونم گلم...اینو برا یکی از بچه‌های سایت میپرسم تعلیق ۱۴ روزه خورده ...حس زهیر به طلا چیه ؟ و ...

حسش دوس داشتنه و نیتش خیر هست ولی از طرف طلا هیچ قدمی برداشته نشه و اگه زهیر هم پیشنهاد یا خواسته ای داشت به خانواده ارجاع بده قرا دوستی و بیرون رفتن نزاره موکول کنه بعد از نامزدی.که اگر قرار بیرون رفتن و خونه رفتن پیش اومد و قبول کرد بعد از مدتی زهیر سرد میشه و کنار میکشه پس طلا سنگین و محجوب رفتار کنه به نفعش هست