2777
2789
اجاره ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون کدوم شهرید؟دیگه این قیمتها مسخره است

شیراز

نه مسخره نیست

خونه ای ک مثلا زمینش۱۵۰میلیارد می ارزه و ساختش۱۰۰-۲۰۰میلیازد هزینه برده بنظرت چقدر باید کرایه بدن؟!

خیلی بیشتر از اینم هست تو تهران

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میگن تهران هم نیستن. والله من دیگه دارم زد میدم ولم کنید بذارید از این سایت برم🏃🏃🏃🏃

منم شیرازم این قیمت ندیدم البته شاید باشه ولی خونه های لاکچری نه عادی تو تهران البته از این بیشترم زیاده 

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
ماهی 300میلیون کرایه خونه میدن؟ چرا نمیرن چند محله پایین تر هم کرایه کمتر بدن هم بتونن کم کم بتونن ی ...

عزبزم مغز فقیر ما فقط به فکر جمع کردنه و به خونه ی کوچیک راضیه😂کسی ک همچین پولی ب کرایه میده مطمئن باش اکثرشون کشور دیگه هم خونه دارن

یکی رو خودم میشناختم،میگفت ترجیح میدم مثلا۴۰میلیاردی ک میخام بدم خونه، سرمایه ی تو دستم باشه و باهاش کار کنم

آپارتمان سازی میکرد ولی خودش خونش کرایه بود

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب پس شما با این پول فقط مشکلاتی که خودت داری حل میشه وگرنه واسه زندگی لاکچری ۵۰ تومن اصلا پولی نیست

نمیگم لاکچری ولی وقتی در امد اکثر مردم زیر 20 هستش 50 خوبه 

شیرازنه مسخره نیستخونه ای ک مثلا زمینش۱۵۰میلیارد می ارزه و ساختش۱۰۰-۲۰۰میلیازد هزینه برده بنظرت چقدر ...

منم شیرازم اخه شما یه جور میگی انگار این قیمت عادی خیلی خونه هاست خونه ۳۰۰ میلیاردی دیگه خونه عادی نیست کاخه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
منم شیرازم این قیمت ندیدم البته شاید باشه ولی خونه های لاکچری نه عادی تو تهران البته از این بیشترم ز ...

نمیدونم هست یا نیست. من میگم چرا باید یه نفر همچین خونه ای رو اجاره کنه؟ 

منم شیرازم این قیمت ندیدم البته شاید باشه ولی خونه های لاکچری نه عادی تو تهران البته از این بیشترم ز ...

عزیزم  هرکس ب نسبت پول تو دستش دنبال خونه میگرده

شما برو پنت هوس های قصرالدشت و معالی آباد و نیایش رو قیمتشو دربیار بعد ببینی قیمتی ک من گفتم هیچه

مطمئنا همه جای شهر همه قیمتی هست

ما خودمون خونه دوخاب نوساز کرایه دادیم ماهی۵تومن با اینکه کرایه خونه ی همسایه ها چندبرابره ولی بابام دلش خواست انقدر بده

هزینه ی کرایه ب خیلی چیزا بستگی داره

کارمند شرکت رو دیگه چرت گفتی

اول ک درست حرف بزن من چه صمیمیتی با شما دارم ک اینجوری با من حرف میزنی؟!

بعدشم منظورم کارمند معمولی نبود

کارمندای ارشد شرکتا منظورم بود